Розшук дідуся та розслідування авіакатастрофи: важливе за 17 червня на 20minut.ua

Розшук дідуся та розслідування авіакатастрофи: важливе за 17 червня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 17 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Смертельна аварія на об’їзній дорозі. Зіткнулися «ВАЗ» та BMW. ОНОВЛЕНО

На місці події було моторошно. По всій дорозі валялися уламки машини. «ВАЗ» добре розірвало під час удару. Водій цієї автівки загинув одразу. За кермом автомобіля «ВАЗ» перебував 50-річний житель Погребищенської територіальної громади.

Смертельна аварія на об’їзній дорозі. Зіткнулися «ВАЗ» та BMW. ОНОВЛЕНО

З другої міської лікарні зник пацієнт. Допоможіть розшукати дідуся

Дідусь ще вночі був у лікарні. В 3 чи 4 ранку медсестра виявила, що він пропав. Родину про зникнення повідомили о 7 ранку. Всі близькі приїхали до медзакладу та почали пошуки.

Відео дня

З другої міської лікарні зник пацієнт. Допоможіть розшукати дідуся

Повна картина авіакатастрофи в Чугуєві, де загинуло двоє вінничан. Матеріали ідуть до суду

Завершилося досудове розслідування у справі падіння військового літака в Чугуєві, яке трапилося 25 вересня 2020 року і де загинули двоє курсантів з Вінниччини. У ДБР повідомили, що відновили повну картину та встановили причини авіакатастрофи Ан-26Ш. Зараз слідчі знайомлять фігурантів справи з матеріалами, щоб надалі передати їх на розгляд суду.  То чому ж розбився екіпаж і курсанти Харківського університету Повітряних Сил? З чиєї вини 26 життів обірвалось?

Повна картина авіакатастрофи в Чугуєві, де загинуло двоє вінничан. Матеріали ідуть до суду

На Ватутіна чоловік вскочив під мікроавтобус. Оприлюднили відео ДТП

У Вінниці на одному і тому ж місці за невеликий проміжок часу сталося дві аварії з потерпілими. У першому випадку на дорогу вискочила дитина, у другому — дорослий чоловік.

Смертельна ДТП у Гнівані. На «зебрі» вантажівка збила жінку

— Жінка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, її збив вантажний автомобіль. Отримані травми виявилися смертельними, жінка померла на місці ДТП, — йдеться у повідомленні.

 

 

Читайте також:

Для чого кийки та бронежилети «Муніципальній варті»? Запитали начальника служби й не тільки

У Хмільнику зловили п'яного водія. Чому протокол виписали ще й на його жінку?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ols Kat

    процент ДТП в новостях скоро достигнет 100

    Жора reply Ols Kat

    Иди работать в 20 мин,там и комменты будешь писать как писатель).

    Ols Kat reply Жора

    Работать это не наш метод
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up