У Хмільнику зловили п'яного водія. Чому протокол виписали ще й на його жінку?

У Хмільнику зловили п'яного водія. Чому протокол виписали ще й на його жінку?
  • Інспектори зупинили автівку, водій якої перебував під дією алкоголю. Дружина керманича хотіла відкупити його від відповідальності та пропонувала хабар патрульним.

Жінці, яка запропонувала 10 тисяч гривень хабаря поліцейським, загрожує кримінальна відповідальність. Про це кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

За що ж жінка пропонувала ці гроші? Річ у тому, що 17 червня у Хмільнику на вулиці Київській зупинили за порушення ПДР правоохоронці зупинили «ВАЗ 2110». Водій на перехресті під час повороту не увімкнув покажчик.

— 30-річний водій перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння, — йдеться у повідомленні поліції. — Аби правопорушник уникнув адміністративної відповідальності, його дружина, яка знаходилась салоні легковика, запропонувала поліцейським 10 тисяч гривень за не складання протоколу. Поліцейські попередили її про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, однак вона продовжувала пропонувати гроші. Для подальшого документування правопорушення працівники поліції викликали слідчо-оперативну групу. Кермувальник від освідування відмовився. 

Відео дня

У результаті на водія інспектори склали протокол за 130 статтею (Керування в стані сп'яніння), та протокол за перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.

Щодо його дружини, то їй теж доведеться відповісти перед законом..

— За надання неправомірної вигоди поліцейським відносно 30-річної жінки слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі, — повідомляють у поліції.

 

Читайте також:

Вінничани вибороли третє командне місце на чемпіонаті з радіопеленгаці

Допомога дитині та відео з масштабної аварії: важливе за 16 червня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up