З другої міської лікарні зник пацієнт. Допоможіть розшукати дідуся. ОНОВЛЕНО

З другої міської лікарні зник пацієнт. Допоможіть розшукати дідуся. ОНОВЛЕНО
  • Цієї ночі зник 74-річний вінничанин. Чоловік лікувався у другій міській лікарні. Родина без зупину шукає дідуся. Необхідна наша допомога.
  • ОНОВЛЕНО. Дідуся розшукали.

Онука зниклого Ольга розповідає, що дідусь ще вночі був у лікарні. В 3 чи 4 ранку медсестра виявила, що він пропав.

Родину про зникнення повідомили о 7 ранку. Всі близькі приїхали до медзакладу та почали пошуки.

— Ми обходили усе довкола, шукаємо досі. Написали дві заяви до поліції, про зникнення і халатне ставлення до пацієнтів у лікарні, — каже Ольга. — Поліція поки не долучилася до пошуків, усе своїми силами.

Відео дня

Згорьована родина просить допомоги вінничан. Подивіться уважно на фото. Можливо ви бачили цього чоловіка.

Зниклий має бути у чорній куртці та синій сорочці, одягнений у спортивні штани та взутий в резинові тапочки. Переніс нещодавно інфаркт, може бути не при пам'яті. 

ОНОВЛЕНО

Продовження читайте у матеріалі: Пошуки припинені. Знайшли дідуся, який минулої ночі зник з лікарні.

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Софію та Марію. Історія та прикмети 17 червня

На вихідних у Вінниці працюватиме три центри вакцинації проти COVID-19

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Валя Ткаченко

    Дідусь знайдений і вже в дома
  • Natalia Nechiporenko

    Уже знайшовся
  • Ols Kat

    Халатность сотрудников это когда заключенный из тюрьмы сбежал, а не дедуля из кардиологии

    Оксана Коломієць-Петренко reply Ols Kat

    А Ви вважаєте що це не халатність діжурного лікаря і медсестри , які перебували на той час при виконанні своїх обо^вязків  ?! Яким чином вночі можна вийти чи зайти у відділення , коли вночі воно має бути закрите на ключ . Якщо так роздумувати то туди можна зайти і вийти будь-кому і будь-коли !  І Ви кажете це не халатність ? Так, згодна, це не халатність - це злочин , і винні мають бути покарані.

    Ols Kat reply Оксана Коломієць-Петренко

    що значить яким чином? у вiкно звичайно
  • Танюша Келячус

    А вообще как то странно ((( Я лежала с сыном две недели назад в детской областной, так там после 8 двери охрана закрывает и до 6 утра как в тюрьме) Не войти не выйти.

    Оксана Страшна reply Танюша Келячус

    Слава Богу знайшовся!

    Ols Kat reply Оксана Страшна

    Вот пусть расскажет теперь зачем он сбежал от медсестры, может она его била

    Оксана Страшна reply Танюша Келячус

    Доброго дня!!! 17.06.2021 приблизно о 07.40 ранку бачили схожого дідуся, рухався по дорозі в сторону Медмістечка. Ми самі ще здивувалися, що людина дуже довгий шлях шла пішки, часто зупинявся спираючись на стовпчики. Якщо є потреба звертайтеся, розповім бульш детально.

    Катерина Баркалова reply Танюша Келячус

    а якщо знали, то в чому сенс запитання?:)

    Танюша Келячус reply Танюша Келячус

    Катерина Баркалова извините я не знала)

    Катерина Баркалова reply Танюша Келячус

    тому що це дитяча лікарня. І там за дитину, поки вона на лікуванні, відповідає заклад. А це лікарня доросла, ніхто нікого не контролює, оскільки перебування в ній є добровільним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up