На вихідних у Вінниці працюватиме три центри вакцинації проти COVID-19

На вихідних у Вінниці працюватиме три центри вакцинації проти COVID-19
  • Свою роботу центри розгорнуть у суботу, 19 червня. Для щеплення доступна вакцина «Corona Vaс». Вакцинуватися можна безкоштовно.

Центри вакцинації населення від COVID-19 працюватимуть чотири години та розташуються за адресами:

  • вул. Соборна, 68, Експоцентр;
  • вул. Некрасова, 40, (школа № 32);
  • просп. Космонавтів, 32,  (школа № 23).

Вакцину можуть отримати  вінничани, яким виповнилося 18 років. 

— Центри вакцинації від COVID-19 працюватимуть з 10:00 до 14:00. Вакцинують містян безкоштовно. Роботу Центрів  організовує департамент охорони здоров’я Вінницької міської ради. Будуть створені необхідні умови для безпечного процесу вакцинації, — зазначають у міськраді. — Усім, хто планує отримати вакцину, обов’язково мати паспорт громадянина України. А вінничанам, які не мають підписаних декларацій з сімейними лікарями, окрім  паспорта, необхідно взяти з собою довідку про присвоєння ідентифікаційного коду.

Відео дня

У перший день роботи, а саме 12 червня, до Центру прийшли кілька сотень містян. Серед них був і наш журналіст. З власного досвіду розповідаємо, що на вас чекає, якщо підете робити щеплення. У цьому матеріалі ми покроково розказуємо, як виглядає шлях пересічного вінничанина до отримання вакцини.

 

Читайте також:

Хворіє понад 400 жителів області. Дані про COVID-19 станом на 17 червня

COVID-19 минулої доби забрав 55 життів. Дані станом на 17 червня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleh Borysyuk

  • Oleh Borysyuk

    МОСКВА, 17 апр - РИА Новости. Сорок медработников в Малайзии заразились COVID-19 после получения двух компонентов вакцины, заявил генеральный директор министерства здравоохранения страны Нур Хишам Абдулла.
    "Сорок наших медицинских работников заразились после второй дозы вакцины; девять из них заразились спустя более чем две недели после получения второй дозы, а 31 - спустя менее двух недель… Еще 142 медицинских работника заразились после получения первой дозы", - написал представитель минздрава в Facebook.
  • Ols Kat

    а куда спешить, скоро будет украинская вакцина, она уникальна, вот ею и будем вакцинироваться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up