На Ватутіна чоловік вскочив під мікроавтобус. Оприлюднили відео ДТП

На Ватутіна чоловік вскочив під мікроавтобус. Оприлюднили відео ДТП
  • У Вінниці на одному і тому ж місці за невеликий проміжок часу сталося дві аварії з потерпілими. У першому випадку на дорогу вискочила дитина, у другому — дорослий чоловік.

Вранці 16 червня на вулиці Ватутіна сталася аварія. Чоловік 45 років переходив дорогу у невстановленому місці. Він побачив, що їде мікроавтобус, але не пропустив його — раптово під машину вскочив. Це зняли камери спостереження.

— Водій автомобіля Volkswagen здійснив наїзд на громадянина, який раптово вибіг на проїжджу частину у невстановленому для переходу місці. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу. Окрім карети швидкої медичної допомоги, до місця події прибули патрульні поліцейські, які  забезпечували безпеку дорожнього руху, та слідчо-оперативна група, — пише Ситуаційний центр та додає відео. — Нагадаємо, нещодавно на цьому ж місці трапилась аварія за участі неповнолітньої дитини та автомобіля Opel. Просимо усіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно уважними, обережними та дотримуватись ПДР.

— За кермом транспортного засобу перебував 59-річний житель Стрижавської територіальної громади. Водій освідуваний, він тверезий, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Автомобіль знаходиться на арештмайданчику. Слідством розпочато кримінальне провадження.

Відео дня

 

Читайте також:

Помер доцент та багаторічний викладач технічного університету

Померла старша медична сестра лікарні Томашполя. Працювала у хірургії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Зосик Фабер

    Не хер бегать, там где попало! Там есть переход через пару метров
  • Inna Gogota

    Я вчора їхала до батьків і перебігала дорогу баба, я єлі спинилася!
    Чесно кажучи я маю повагу до старших але ще такими матами я не крила нікого
  • Александр Иваницкий

    Дебил
  • Ирина Довженко

    Нещодавно пізно ввечері (23 год )була необхідність купити свекрусі терміново пелюлі. Зупинила я авто навпроти Троянди на Соборній і подалась швиденько перебігати дорогу до аптеки. Перебігла, стою і думаю, яка ж ти Ірко дурепа!!! Пішохідний реально за 50м біля 2-ї школи, а ти як 🐏 тут бігаєш🤯. Самій за себе стало соромно. Машин було небагато, але відчуття «ну такоє». І ніколи ж не рисачу між автівками, а тут спробувала і мені геть не сподобалось!
    Короче, не будьте оленями( я теж вже не буду😎
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up