На Ватутіна чоловік вскочив під мікроавтобус. Оприлюднили відео ДТП

На Ватутіна чоловік вскочив під мікроавтобус. Оприлюднили відео ДТП
  • У Вінниці на одному і тому ж місці за невеликий проміжок часу сталося дві аварії з потерпілими. У першому випадку на дорогу вискочила дитина, у другому — дорослий чоловік.

Вранці 16 червня на вулиці Ватутіна сталася аварія. Чоловік 45 років переходив дорогу у невстановленому місці. Він побачив, що їде мікроавтобус, але не пропустив його — раптово під машину вскочив. Це зняли камери спостереження.

— Водій автомобіля Volkswagen здійснив наїзд на громадянина, який раптово вибіг на проїжджу частину у невстановленому для переходу місці. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу. Окрім карети швидкої медичної допомоги, до місця події прибули патрульні поліцейські, які  забезпечували безпеку дорожнього руху, та слідчо-оперативна група, — пише Ситуаційний центр та додає відео. — Нагадаємо, нещодавно на цьому ж місці трапилась аварія за участі неповнолітньої дитини та автомобіля Opel. Просимо усіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно уважними, обережними та дотримуватись ПДР.

— За кермом транспортного засобу перебував 59-річний житель Стрижавської територіальної громади. Водій освідуваний, він тверезий, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Автомобіль знаходиться на арештмайданчику. Слідством розпочато кримінальне провадження.

Відео дня

 

Читайте також:

Помер доцент та багаторічний викладач технічного університету

Померла старша медична сестра лікарні Томашполя. Працювала у хірургії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Зосик Фабер

    Не хер бегать, там где попало! Там есть переход через пару метров
  • Inna Gogota

    Я вчора їхала до батьків і перебігала дорогу баба, я єлі спинилася!
    Чесно кажучи я маю повагу до старших але ще такими матами я не крила нікого
  • Александр Иваницкий

    Дебил
  • Ирина Довженко

    Нещодавно пізно ввечері (23 год )була необхідність купити свекрусі терміново пелюлі. Зупинила я авто навпроти Троянди на Соборній і подалась швиденько перебігати дорогу до аптеки. Перебігла, стою і думаю, яка ж ти Ірко дурепа!!! Пішохідний реально за 50м біля 2-ї школи, а ти як 🐏 тут бігаєш🤯. Самій за себе стало соромно. Машин було небагато, але відчуття «ну такоє». І ніколи ж не рисачу між автівками, а тут спробувала і мені геть не сподобалось!
    Короче, не будьте оленями( я теж вже не буду😎
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up