Помер доцент та багаторічний викладач технічного університету

Помер доцент та багаторічний викладач технічного університету
  • Не стало Олександр Шеремета, який працював у ВНТУ. Вінничанину було 63 роки.

Відійшов у Вічність Олександр Шеремета. Про це пише пресслужба ВНТУ.

— Насамкінець цьогорічної зими Олександр Петрович зустрів свій 63-й день народження. А на початку нинішнього холодного і дощового літа сам зустрівся з Вічністю. Вінницький політехнічний інститут. Алма-матер. Усе життя Олександра Петровича пов’язане з Вінницьким національним технічним університетом. Майже півстоліття, — йдеться у повідомленні. — Після захисту кандидатської дисертації працював старшим науковим співробітником, старшим викладачем, доцентом кафедри проектування комп’ютерної та телекомунікаційної апаратури. Тепер був доцентом кафедри радіотехніки. Він не просто працював — Олександр Петрович жив своєю роботою. Без таких людей світ порожніє.

У вінничанина залишився син та онучки. 

Вічна пам'ять! Царство Небесне!

Відео дня
Олександр Шеремета (в центрі світлини) підписує меморандуми про співпрацю з директором компанії «OPHYLLA VENTURES» Tony Leung (Тайвань) і віце-президентом консорціуму «Smart sity» Rozana Wong (Гонконг).

 

Читайте також:

Все про вино, гороскоп та Вінниця в Instagram: важливе за 13 червня на 20minut.ua

Одна смерть та 11 нових випадків. Дані про COVID-19 станом на 14 червня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Зублевський

    Дуже шкода втрачати таких людей.
    У пам'яті своїх студентів Олександр Петрович назавжди залишиться найкращим Вчителем, ментором та надійним другом.
    Світла пам'ять Олександру Петровичу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up