На Ватутіна водій на Opel збив дівчинку, яка вибігла на дорогу (ВІДЕО)

На Ватутіна водій на Opel збив дівчинку, яка вибігла на дорогу (ВІДЕО)
  • У Вінниці сталися  декілька аварій. Оприлюднили свіжий випуск програми «Ситуаційного центру». Що зафіксували камери відео нагляду, дивіться далі.

 

У випуску за 25 травня розповіли про аварію за участі автомобіля Opel та 10-річної дівчинки

Аварія сталась у Вінниці на вулиці Ватутіна. Від удару дівчинку відкинула на кілька метрів.

— За попередньою інформацією слідства, 33-річний вінничанин, керуючи автомобілем Opel, допустив наїзд на школярку, яка намагалась перейти дорогу у невстановленому місці, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

В результаті автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Поліцейські з’ясовують причини і обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Подробиці про цю та інші ДТП дивіться у відео:

 

Читайте також:

На Богуна нетвереза водійка збила хлопчика, який йшов по тротуару (ОНОВЛЕНО)

Моторошна аварія біля Універмагу. Перекинулась «Тойота», водія забрала швидка

Селфі на вагоні. На станції «Вінниця» 21-річного хлопця вдарило струмом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (114)
  • Артем Чайка

    Водителя жалко, из-за какой-то курицы, получит срок!!!!!
  • Ольга Лаптева

    Одна печаль... какого фига открывается «кримінальне провадження за ст 286 ч 1»???????? Водитель то в чем виноват???

    Жора reply Ольга Лаптева

    Прочитай правила  там написано в чем виноват
  • Yury Yova

    Я ,як водій ,в такій ситуації знижую швидкість ,бо малий огляд дороги ,через тянучку на зустрічній смузі... Водія не звинувачую , дитину теж... Тільки батьків дитини... Бо дитина робить те ,що й її батьки ,вчиться в них... Дай Бог здоров'я дитині ,а водію пережити стрес...
  • Людмила Людмила

    Она бежала специально под авто и на видео, это видно, может у неё в семье с родителями проблема, может в школе и дети любыми способами укорачивают себе жизнь. За, что должен сидеть водитель?

    Юлия Шевченко reply Людмила Людмила

    Сложный подростковый возраст.Я почему так написала...10 лет -ребенок ещё.

    Людмила Людмила reply Людмила Людмила

    Юлия Шевченко Я не утрирую, когда девочке 13 лет и не далеко от дома нашего ехал поезд, девочка выбежала и легла на рельсы, на две половины, картина жуть. Ссора с родителями,нашли дома записку.

    Юлия Шевченко reply Людмила Людмила

    Людмила Людмила Не утрируйте.Это дети.Трасса оживленная , растерялась,думала успеет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up