Шукають всі! П'ять тисяч за інформацію про вкрадені лавки

Шукають всі! П'ять тисяч за інформацію про вкрадені лавки
На проспекті Космонавтів вкрали лавки. Робітники вже приварили ті, що залишилися, поліція шукає злодіїв, а мер пропонує винагороду.

Дві лавочки вартістю по 12 тисяч гривень вкрали з проспекту Космонавтів вчора, 14 березня, вночі. На їх місці залишились лише болти, які стирчать з тротуарної плитки.

На інших лавочках болти вже заварені.

- От же ж люди, лиш би щось вкрасти, - каже пенсіонерка Віра Григорівна, яка сидить на одній з нових лавок. - В мене син в Німеччині живе, то каже, що там навіть якщо велосипед залишиш на вулиці, то його ніхто не торкнеться. А тут цілих дві лавки вкрали.
Поряд, на сусідній лавці розмістились чоловік з жінкою, які роздають літературу від церкви Свідків Ієгови.


- Я думаю, що це хтось із своїх, - каже жінка. - Ті, хто встановлювали, ті і вкрали. Я от не знала, що вони лише прикручені.
Далі жінка цікавиться, чи є в журналіста запрошення на службу, та чи знайомий він з релігійною літературою.

- Приходьте до нас, у новому, Божому світі такого не буде. Там люди не крадуть.
На місце, де стояли вкрадені лавки, підходять двоє чоловіків в цивільному з папками в руках. Представляються поліцейськими.

- Камери відеоспостереження на площі встановлені, але не підключені, - каже один з чоловіків. - Відеозаписів немає. Знайшли поки лише одне відео з магазину "Українка", але там дуже погана якість.

Тим часом на своїй сторінці в соцмережах мер Вінниці пообіцяв винагороду в п'ять тисяч гривень людям, які допоможуть знайти крадіїв.
- Звичайно знайдем злодіїв, - каже один з поліцейських. - Треба лише трохи часу.
- Я б на п'ять тисяч гривень купила б собі нову плиту, - каже Віра Григорівна, яка слухає розмову. - Не чула, що мер стільки дає. Спитаю, може хтось в моєму дворі щось знає.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дарья

    Навіщо взагалі було встановлювати ту камеру, якщо не підключають. Хтось знав, що камера не працює, лавочки прикручені от і скористався нагодою. От тільки де вони зараз, це ж не голка в сіні.
  • Анонім

    я думаю що це приїжжі, донецькі чи луганські, "беженці" такбимовити.
  • Анонім

    Напевне всеж-таки вкрав хтось із своїх. Знав, що лавки лише прикручені. І знав, що відеокамери не працюють! А руки ж ЛИПКІ у наших українців до чужого!
  • Гончар Алексей

    Думаю відсотків 90 це ті хто встановлював лавки. Я наприклад того ж дня чи наступного після встановлення(не пам'ятаю точно) сідав на ті лавки так вони просто не прикручені були, попробував гайку рукою а вона лише наживлена.Перше що тоді подумав що спеціально так поставили аби вночі за ними приіхати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up