Новий вінницький трамвай отримав ім’я

Новий вінницький трамвай отримав ім’я
Визначено назву-переможця нового бренду вінницьких трамваїв, які виготовляє на базі старих вагонів комунальне підприємство "Вінницька транспортна компанія".

Під час відкриття головної ялинки 19 грудня було оголошено переможця конкурсу на назву нового бренду вінницьких трамваїв.

Більше двох тисяч вінничан підтримало запропоновану Дмитром Гавріловим назву - "VinWay".

- Я запропонував таку назву, тому що вважаю, що саме вона якнайкраще відображає ідею нового трамваю. Vin — це скорочено від “Вінниця”, а Way можна перекласти як “шлях” або як другу частину англійського слова "трамвай", - каже переможець.

Відео дня

"Вінницька транспортна компанія" вручила у подарунок Дмитру проїзний квиток на всі види муніципального транспорту на три роки.

До речі, загалом участь в онлайн конкурсі на кращу назву для нового трамваю взяло більше п'яти тисяч людей. Найбільше голосів вінничани віддали на підтримку "VinWay".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Анонім

    EvRey! Теж не погана назва!
  • Дарья

    Гарний трамвай і чудова назва для нього, вітаю переможця.
  • Анонім

    в Виннице даже трамваи еврейские

    Анонім reply Анонім

    а в Украине даже украинцы какие-то еврейские, так и шо...

    Анонім reply Анонім

    Де ты у нас видел евреев? Все уехали.

    Анонім reply Анонім

    Надежно прятаются  

    Анонім reply Анонім

    И шо? Иди .. ....это моя Винница.

    Анонім reply Анонім

    Підтримую на всі 100%.
  • Анонім

    Ой вэй!

    Пупкин Вася reply Анонім

    Изя , таки да !

    Анонім reply Пупкин Вася

    Не, ну, а шо не)) Нет, ну, я не берусь, конечно, утверждать)...

    Анонім reply Пупкин Вася

    Вася, не gbplb

    Анонім reply Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up