«Не вірю», «Очікувано» та «Ще хліб зробіть по 100 гривень» - вінничани про нові ціни на проїзд

«Не вірю», «Очікувано» та «Ще хліб зробіть по 100 гривень» - вінничани про нові ціни на проїзд
У березні міська рада переглядатиме тарифи на громадський транспорт. Вже в квітні проїзд в трамваї може коштувати три гривні. Сьогодні, 25 лютого, ми запитали вінничан, як вони сприймуть нові тарифи.

Читайте також:

Сравните стоимость билета в городском транспорте в разных городах Украины

За останнє десятиліття проїзд у Вінниці здорожчав в чотири рази. А скоро зросте ще у півтора

Відео дня

“Копи” мають платити за проїзд в транспорті, а “міліція” - ні?

У квітні проїзд в міському транспорті подорожчає

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Украинец

    Вот люди возмущаются подорожанию цен за проезд в транспорте, за квартиру и тп. При этом хотят в Европу, скажите а готовы платить зп проезд  в трамвае как в Европе 2,80€ в одну сторону а проездной на месяц 87€ !!! За квартиру 500-800€ ! Хотите так? Может наивно полагаете что зарплата с неба упадет в 2000 / 3000€ ???!!! Пока президенты миллиардеры - все мы будем всю жизнь бедные и голые и дети и внуки!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Украинец

    дело не в сумах надо смотреть сколько человек на свой доход может приобрести товаров  к примеру взять бензин или мясо .

    Анонім reply Anonymous

    Ну давай посчитаем) минималка у нас 1300 грн в европе 1000 евро. Мы купим 55 литров бензы, а они 1000 литров)
  • Anonymous

    в Украине проезд в транспорте просто халявный к чему возмущения

    Анонім reply Anonymous

    Да вы что?? В Германии беженцам платят 336 евро это около 10тыс грн!!

    А у нас зарплаты???

    Л reply Анонім

    Все одно один квиток 2,7 євро.

    Мінімальна пенсія 400 з гаком євро, пільг немає. Ось і вся "И"вропа.

    І так, знати однокімнатну квартиру (навіть без коридору і без кухні!!!!!!!!!!!, туалет прямо в кімнаті) - коштує 350 євро мінімум, в Мюнхені - то й усі 700.

    Тому одинокі пенсіонери живуть в бараках або ідуть в будинок престарілих, а хто не хоче - збирає пляшки на помийках, бо продавати на вулиці квіти або вазони і т.п. і якось виживати, що ще можна в Україні, - там уже давно заборонили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up