На Вишеньці в автівках вінничан ріжуть шини та обливають зеленкою

На Вишеньці в автівках вінничан ріжуть шини та обливають зеленкою

Днями по вулиці Космонавтів в дворі порізали шини в автомобілі. Ще декілька машин облили зеленкою. Кого підозрюють власники, читайте далі.

В автівці вінничанина Миколи Саломатіна хтось порізав всі шини на колесах. Чоловік мешкає по вулиці Космонавтів. Власник машини навіть не здогадується, навіщо зіпсували автомобіль.

Іншому чоловікові днями облили машину зеленкою. Але він підозрює у хуліганстві сусідів. Мовляв, їм може не подобатись, що машини припарковані близько до дитячого майданчика.

І це вже не перший випадок хуліганства в їхньому дворі. Також облили зеленкою ще декілька машин. Крім того були випадки, коли спускали колеса в авто.

Відео дня

Детальніше у відео телеканалу «ТНВ»:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Порошок

    Понакупали повозок, ставить негде, паркуют где попало. Одному раз сказал, два сказал и предупредил, что б не ставил машину перед ступеньками, на третий накатал заяву в полицию с фотографиями. Впаяли штраф. Больше не ставит свое ведро. Я свой жигулятор и то на стоянке оставляю, потому что я против того что б во дворе вообще авто стояли
  • Rikz Bodnik

    копам не все насрать. На все и на всех. У меня бомбанули машину, вытянули аудиосистему. Вызвал ментов, написал заявление. Посоветовали не ставить машину во дворе. Может мне, фак, еще и на улицу не выходить? Мало того, через три  ТРИ! дня машину вскрыли опять и вытащили аккумулятор. Мне что теперь во дворе засады устраивать? А НАЛОГИ Я ТОГДА НАХРЕНА ПЛАЧУ?

    Oleksandr Stoliarov reply Rikz Bodnik

    А якого хєра ти ставиш машину в дворі? Аргументацію і посилання на НПА я описав нижче, знайомся

    Rikz Bodnik reply Oleksandr Stoliarov

    Машина во дворе, это аргумент, чтобы портить имущество?
  • Денис

    где он там вообще нашел детскую площадку?? он что пьяный? там нет никаких детских площадок в том дворе!)) только 2 лавочки грязные.

    Павлишин Сергій reply Денис

    100% ніяких дитячих площадок там нема, і авто те нормально припарковане завжди стоїть.

    Гена Крокодил reply Павлишин Сергій

    алкаш тока встал и шел за пивом а тут журналюги поймали и он давай на ходу придумывать детские прощадки, злая молодая мама с ножом и зеленкой )))
  • Nonstop

    Самовільне паркування де тільки технічно можливо це дійсно проблема. Але пошкодження чужого майна не вихід. У війні автохамів і "ображених" обидві сторони насправді по одну сторону барикад зі сторони жлобства.

    Денис reply Nonstop

    просто чувак мешал пенсионерам орехи собирать вот они и его убрали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up