Комісія перевірить Вінницяоблгаз через суми у платіжках користувачів

Комісія перевірить Вінницяоблгаз через суми у платіжках користувачів

У першій декаді березня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розпочинає широкомасштабну перевірку облгазів. У списках є і Вінницький.

— Ми розпочинаємо широкомасштабну перевірку 20 облгазів у 15 областях щодо справедливості платіжок, — повідомила у вівторок, 5 березня, голова НКРЕКП Оксана Кривенко.

За її словами, йдеться про облгази у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запоріжській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернігівській та Чернівецькій області.

—   Перевірка триватиме п’ять днів, під час якої ми проведемо детальний аналіз фактичного споживання газу населенням та виставлені рахунки. У разі виявлених порушень будуть прийняті відповідні санкції. Результати перевірки будуть публічно оприлюднені та обговорені, — зазначила  Кривенко.

Відео дня

Варто нагадати, у грудні 2018 року українці, в яких немає лічильників на газ, отримали від облгаз збуту платіжки, норми споживання в яких значно відрізняються від попередніх. Людям пропонують платити за газ втричі більше! Чому так сталося, хто нагріває на цьому руки і чи варто людям не платити - дивіться у сюжеті:

Читайте також:

"Вінницяоблгаз" спростовує інформацію, що вони розбавляють газ для людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Галина Рачук

    Чому у гайсинському районі масово без попереджувальних листів почали знімати газові лічильники на перевірку, це при тому, що стало тепло, люди можуть економити, а ім порахують середнє за опалювальний сезон.В чому підводні камені..?
  • Іван Івашківський

    Зашкалюють
  • Сергей Паламарчук

    Пізно нашадалися вже аж весною!
  • Daily

    6000 грн чорти газові нарахували це при тому що газом ніхто ще ні разу не користувався парадокс а не країна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:05 У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій 18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up