Фінал проекту «Місіс Поділля / Місіс Вінниця 2021»: ми зруйнували стереотипи!

Фінал проекту «Місіс Поділля / Місіс Вінниця 2021»: ми зруйнували стереотипи!

У Вінниці обрали переможниць соціально-благодійного проекту «Місіс Поділля / Місіс Вінниця». Це єдиний в Україні жіночий конкурс, абсолютно вільний від стереотипних правил відбору учасниць. На думку, організаторів такі критерії, як фізичні параметри, сімейний статус чи наявність материнського досвіду не мають значення. Головне бути реалізованою у тому, що дійсно приносить радість та наповнює енергією.

Через карантинні обмеження фінал проекту відбувся у форматі закритого заходу. Натомість невдовзі організатори презентуватимуть яскраве відео з цієї події.

Урочистий фінал проекту розпочали із пісні-девізу Тіни Кароль «Я вільна», щоб вкотре привернути увагу до питання особистого життєвого вибору кожної жінки. Лише вона сама обирає свою роль у суспільстві і тільки вона здатна коронувати себе. Жодна жінка нікому й нічого не винна. Її головна місія — бути щасливою.

Фіналістками дивовижного за своєю енергетикою дійства стали 20 подолянок. Цьогоріч участь взяли 13 конкурсанток з Вінниці та 7 — з інших міст: Хмельницького, Немирова, Жмеринки, Теплика.

У процесі кількамісячної підготовки до фіналу кожна з них пройшла неймовірну особисту трансформацію через навчання та спілкування з успішними особистостями, ТОПовими тренерами України.

Психологічно перезавантажити себе фіналісткам допомагала коуч, бізнес-тренер, засновниця тренінгової компанії з Хмельницького Олена Дейна. Майстер-клас з ресторанного етикету провела володарка титулу «Міс Україна-Всесвіт» Ольга Стороженко. Експертка каналу «СТБ», пластичний офтальмолог Анна Барінова спеціально приїздила до Вінниці, аби познайомити команду учасниць з сучасними методиками омолодження повік та підтримання природної краси. Професійну сценічну хореографію подільські місіс опановували з Валентиною Гавриш, засновницею найвідомішої у Вінниці танцювальної студії «SHARM S».

Відшліфувати сценічне мовлення фіналісткам допоміг володар найвпізнаванішого чоловічого голосу України Сергій Корчак.

Але найбільш відповідальна частина підготовки стосувалась саме домашнього завдання. У короткій відеовізитці фіналістки повинні були не просто представити свою багатогранність, але й розповісти про власний соціальний проект, адже концепція «Місіс Поділля / Місіс Вінниця» — змінювати світ навколо, залучаючи до цих змін активних жінок.

Конкурсантки максимально проявили творчість. Обрали різні теми проектів: від популяризації усвідомленого правильного харчування до підтримки лікарів в умовах пандемії. Жінки яскраво засвідчили, наскільки глибокими та добрими є їхні серця, адже у них вистачає місця і для рідних, і для тих, хто потребує допомоги.

Під час гала-фіналу кожна учасниця мала можливість приміряти на себе кілька, абсолютно різних образів. П’ять виходів на сцену ніби п’ять історій. У першому дефіле місіс постали в однакових пудрових ніжних сукнях від Александри Хедоян. Цю колекцію дизайнерка створювала спеціально для проекту   «Місіс Поділля / Місіс Вінниця».

Другий вихід — вбрання від бренду «Знай наших». Виразні образи, котрі підкреслили індивідуальність кожної учасниці.

У третьому дефіле фіналістки вбралися у розкішні й елегантні творіння українського бренду «2 кольори», який давно є партнером «Місіс Поділля / Місіс Вінниця».

Свою колекцію у фіналі представила і дизайнерка Ольга Карпова.

А ось завершилася конкурсна програма вечора виходом учасниць у витончених, вечірніх сукнях від салону «Княжна».

Чи легко команді журі було обирати з-поміж таких самодостатніх і впевнених у собі леді? Напевне, складно! Саме тому, окрім основних номінацій, було присвоєно ще 70 додаткових.

«Я надзвичайно вдячна нашим партнерам за підтримку цього важливого соціально-благодійного проекту. Навіть у цей непростий карантинний період вони знайшли можливість гідно і щиро відзначити учасниць, — каже засновниця проекту «Місіс Поділля / Місіс Вінниця» Лілія Поліщук. — Кожна з конкурсанток отримала щонайменше 10 подарунків і обов’язково — корону та стрічку. Це важливо, адже «коронація» — своєрідний символ реалізації себе, розвитку і досягнення поставлених цілей».

Титули і номінації присуджувало імените і поважне журі: Ольга Стороженко («Міс Україна-Всесвіт), Світлана Репях («Місіс Вінниця 2018»), Анна Барінова (пластичний офтальмолог), Олена Дейна (коуч, психолог), Лариса Слободян (власниця круїзної компанії «Експрес-вояж»).

Головними переможницями стали одразу чотири учасниці. Титул «Місіс Вінниця» здобула Альона Мігуля — бізнеследі, дизайнерка дитячого одягу, яка успішно поєднує улюблену справу з вихованням чотирьох дітей. Представниця сфери бізнесу, мама двох дітей Яна Дячук отримала титул «Місіс Поділля».

Звання «Місіс Вінниця Інтернешинал» присвоїли Вікторії Григоренко, котра саме зараз активно розвиває власний бренд домашнього одягу.

«Місіс Поділля Інтернешинал» стала туристична експертка Людмила Недошовенко з Немирова.

Три фіналістки отримали почесний титул «Місіс добре серце» і тепер спільно з громадською діячкою Людмилою Станіславенко будуть втілювати свої соціальні ініціативи.

Окрім того, проект «Місіс Поділля / Місіс Вінниця» об’єднав учасниць, організаторів, партнерів і небайдужих подолян навколо особливої місії. Історія 20-річної самотньої матусі Мілани з вінницького кризового центру «Дім Мама» зворушила усіх. Жінка опинилась з немовлям буквально на вулиці, без підтримки чоловіка та рідних. Щоб дати їй шанс мати комфортне щасливе майбутнє, організатори «Місіс Вінниця/Поділля» вирішили придбати Мілані та її крихітній доні сільський будиночок, де б вона могла виховувати свою дівчинку без страху та поневірянь. Частину коштів вдалося акумулювати ще до фіналу, але благодійна місія триває і нині, оскільки потрібна сума досі не зібрана.

Кожен з нас здатен стати добрим меценатом і подарувати молодій матусі її найзаповітнішу мрію. Навіть маленький внесок у спільну справу має значення, адже від нього залежить майбутнє життя мами і дитини.

У 2018-му проекту «Місіс Поділля / Місіс Вінниця» вдалося втілити свій благодійний задум. Тоді для українських військових придбали машину «Швидкої допомоги». Отож, організатори щиро вірять, що цьогорічна мета також стане реальністю.  

Переможниці номінацій:

«Перша віце Місіс Вінниця» - Тетяна Вовкодав
«Перша віце Місіс Поділля» - Ольга Карпова
«Віце Місіс Вінниця» - Ковтун Катерина , Александра Хедоян, Анна Гуркач-Асафатова, Анна Губанова
«Віце Місіс Поділля» - Яна  Білан, Віта Горобець, Людмила Присяга
«Місіс Глядацьких симпатій онлайн» - Ірина Василевська  
«Місіс Добре Серце» - Ольга Юзвюк - Слоквич, Ольга Москаленко,  Інна Семенець

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up