Екс-регіонала Чечетова знайшли мертвим. Основна версія - скинувся сам з 17-го поверху

Екс-регіонала Чечетова знайшли мертвим. Основна версія - скинувся сам з 17-го поверху
Вночі екс-депутат Михайло Чечетов випав із 17 поверху київського будинку. Після себе залишив передсмертну записку.

Як розповідає радник голови МВС Антон Геращенко, тіло екс-депутата ПР Михайла Чечетова знайшли біля будинку за адресою вулиця Мішуги,2. Там у Чечетова була двоповерхова квартира.

За словами Геращенка, дружина прокинулася близько пів на другу ночі та не знайшла поруч чоловіка. Вона обійшла всі два поверхи квартири. На другому поверсі було відкрите вікно, а поруч з вікном знаходились капці чоловіка.

Геращенко також повідомив у своєму ФБ, що загиблий залишив передсмертну записку. В ній написано, про те що не залишилось ніяких моральних сил більше жити.

Відео дня

За фактом смерті Михайла Чечетова відкрили кринальне провадження за статтею 115 КК (вбивство). Слідчі перевіряють усі версії. Геращенко, не сумнівається, що це було самогубство. Сумніви стосуються, за словами Геращенко, чи не довели до самогубства Чечетова  погрози тих, проти кого він мав дати свідчення в суді.

 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Гонтарева слідуюча??

    Анонім reply Анонім

    Нє, Чечетов передав естафету Єфремову. Ждем.
  • Місцевий

    Про мертвих погано не говорять, але можливо  цей вихід для Михайла Чечетова був кращим.

    Виставляю фото посмертної записки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up