Екс-мер Жмеринки Віктор Жеребнюк розігнав ринок у Києві

Екс-мер Жмеринки Віктор Жеребнюк розігнав ринок у Києві
Колишній міський голова Жмеринки, який зараз працює головою Деснянської райдержадміністрації у столиці виконав наказ Олексія Попова, і розігнав ринок «Юність». На початку тижня комунальні служби згідно з приписом прокуратури розпочали демонтаж ринку «Юність», на перетині вулиць Миропільської та Шолом-Алейхема у Києві.

Комунальні служби взялися розбирати самовільно встановлені торгові споруди та контейнери для продажу речей громадського споживання.

- Співробітники міліції здійснюють охорону громадського порядку з дотриманням чинного законодавства та Конституційних прав громадян. Наразі правоохоронцями затримано трьох осіб за дрібне хуліганство, - повідомили у столичній міліції.

Між працівниками «Київблагоустрою» та торговцями ринку виникають сутички, оскільки люди не хочуть залишати робочі місця.

Відео дня
>На місці події Віктора Жеребнюка не було, був його заступник Вадим Костюченко.

- З райадміністрації мені сказали, що ми бандити. Не маємо жодних дозвільних документів. Насправді вони хочуть грошей. Я цього не приховую. Хотіли увійти до складу співзасновників. Вимагали 30%. І тоді б ми нормально працювали, - сказав про причину демонтажу адміністратор «Левадія групп» Костянтин Кобальчук.

Торговці з ринку у вівторок 21 лютого вийшли до Адміністрації президента і пікетували президентський офіс.
У Головному управлінні контролю за благоустроєм Києва, сказали, що демонтувати ринок у понеділок так і не вдалося.

- На початку проведення робіт, представники «Лівадія групп» поінформували про наявність рішення суду щодо обов’язкової реєстрації права власності на капітальну споруду зазначеного товариства з обмеженою відповідальністю. Враховуючи появу нової інформації, начальник головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовий прийняв рішення призупинити роботи на зазначеному об’єктів до повного з’ясування обставин, із залученням правоохоронних органів, - повідомили в управлінні.

Віктор Жеребнюк планує найближчим часом офіційно розповісти про позицію влади стосовно закриття ринку «Юність» і спроби його демонтажа.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    был бы толк от этого....передеребанил...а сам свалил...все в заброшеном и недоделаном виде...еще здесь наработает..ломать не строить..
  • Anonymous

    да ничего страшного Витя так пол Жмеринки под себя передеребенил,а тут Киев всетаки роботы непочатый край!
  • Anonymous

    Клоун.А люди, где будут работать?
  • Anonymous

    Ну и нахрена? Нормальный был рынок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up