Де в Україні горять торфовища і ліси? (КАРТА)

3 вересня, центральну і західну Україну вкрило їдким димом. Версія «надзвичайників» - горять ліси і торфовища. Журналісти 20minut.ua промоніторили інформацію по всіх інформаційних сайтах і дізнались, що пожежі виникли у Вінницькій, Житомирській, Київській, Рівненській і Хмельницькій областях.
Де в Україні горять торфовища і ліси? (КАРТА)

За інформацією, яку журналіст отримав на станції швидкої допомоги, за допомогою до лікарів через отруєння димом ніхто з вінничан не звертався. Але якщо у Києві "надзвичайники" закривають усі школи через шкідливі осади, у Вінниці - всі діти завтра підуть на навчання.  

Ось карта усіх пожеж, які стали відомі журналістам 20minut.ua. Знаєте більше? Пишіть в коментарі чи дзвоніть автору

 

Відео дня

Читайте також:
Вінниця в диму. Надзвичайники назвали причини і кажуть, що скоро дим розсіється
Через смог вінничанам радять пити солону воду та не виходити із дому
Задимленість у Вінниці сколихнула соцмережі: вінничани додають фото і пишуть про смог
Токсини у вінницькому повітрі не перевищують норму - Держсанепідслужба

Коментарі (5)
  • Левадный Олегъ

  • Anonymous

    очень информативная карта! молодцы! мой сын 7-летний сделает информативней!... газета - шлак.
  • Анонім

    На Сарненщині (Рівненська обл.) теж стоїть смог, горять ліси.Жах! Дихати нема чим.
  • Анонім

    В России Леса горели в прошлом году или пару лет назад, Москва тоже вся в дыму была. там рухались дым столбом. Поливали, вырезали полосы в лесу чтобы огонь не распространялся, а у нас то что-то делают? А то пока только все говорят где горит, сейчас начнут еще искать виноватых. А тушить-то собираются?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up