«COVID-19 забирає кращих». Не стало вінницької вчительки Жанни Кремінської

«COVID-19 забирає кращих». Не стало вінницької вчительки Жанни Кремінської
  • Померла вчителька вінницької школи № 25 Жанна Кремінська. Її забрав коронавірус.

COVID-19 забирає кращих. Померла вчителька Жанна Кремінська. Про це пише у фейсбук Вікторія Родінкова.

«Не стало Жанна Кремінська, найкращої вчительки для мого сина та багатьох поколінь дітей, яких Жанна Олегівна встигла навчити вчитись. Вона, без перебільшення, була представницею вінницької педагогічної еліти. Те, що ковід забере з суспільства найкращих, тих, хто ще міг би принести стільки користі на Землі, вже зрозуміло давно. Але зараз його смертоносний рахунок підібрався дуже близько. І я б, радше, погодилася набути свій нинішній божевільний рівень антитіл за допомогою ковішилду, а не вірусу, який тримав мене в своїх обіймах місяць, — цитуємо повідомлення Вікторії. — Бережіть себе, люди! Спочивайте з миром, Жанно Олегівно. Нам буде Вас не вистачати».

Відео дня

Вінничани висловлюють слова співчуття під дописом:

«Жанна Олегівна, Ви найкраща вчителька в моєму житті і в цілому світі, і я Вас дуже люблю!
... так тиждень тому Діма знімав відеопривітання з 8 Березня не просто своїй першій вчительці з 25 школи — дуже близькій нам людині. Людині, яка назавжди матиме частину нашого серця і душі... А ще за 5 днів Жанна Креминская не стало, — пише у фейсбук Оксана Поліщук. — Коли о першій ночі читаєш у фейсбук пост незнайомої людини, що не стало нашого сонечка, нашої Жанни Олегівни, не хочеться вірити. Не можеться дихати. Хочеться, аби той пост самовидалився і все те марево виявилося дурною помилкою. Сльози котяться і котяться, а ти все думаєш як??? ЯК????»

10 березня, нагадаємо, померла вчителька фізико-математичної гімназії №17 Івета Воскобойник.

Останнім часом Вінниччину сколихнула хвиля втрат. Не стало директора вінницької школи, відомого художника, лікаря, вчителя... Є втрати і на Сході. Ці сумні новини у наступних матеріалах:

 

Читайте також:

За добу госпіталізували понад чотири тисячі хворих на коронавірус

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Лазюк Анна

    😭😭💔
  • Зоя Ермоли

    Глибоке спiвчуття близким i рiдним.Земля пухом Жаннi.
  • Таисия Юхимчук

    Знала її особисто!  Не вірю....
    Царство небесне 🙏
  • Татьяна Гуменчук

    Я шокирована смертью Жанны.Мы за партой одной в школе просидели 8 лет.Моя подруга школьная,мой хороший человечек, прекрасный педагог всеми любимая нам будет не хватать тебя. Спи спокойно.Земля тебе пухом и Царство небесное.Мужу,дочке, всем родным и близким сочувствие.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up