Чи зникне з ефіру ТРК "Вінниччина"?

Чи зникне з ефіру ТРК "Вінниччина"?
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення 16 серпня визначила переможців конкурсу на вільні місця у цифрових мультиплексах MX-5 для цифрового телемовлення із покриттям у Вінницькій області.

У Вінницькій області цифрове телемовлення можливо здійснювати через п’ять мульплексорних передавачів, що встановлені у селі Баланівка Бершадського району, селищі Володимирівка Іллінецького району, Погребище, Ямполі та у Вінниці й мають по чотири канали мовлення на одній частоті.
Зокрема семирічну ліцензію на регіональне цифрове телемовлення на усіх п’яти мультиплексах у Вінницькій області отримали Вінницька обласна державна телерадіокомпанія "Вінтера", міське комунальне підприємство "Інформаційно-телевізійне агентство "ВІТА" та ТОВ "Партнер ТВ" з Києва.
До них приєдналося "Український бізнес ресурс", що представлений ТОВ "ЄС Продакшен груп", який отримав ліцензію на мовлення у Вінниці. Також на цю частоту претендувало ТОВ «Гравіс» (канал «Сіті»). «Ми хочемо привнести досвід місцевого каналу на інші регіони. Ми знайшли формулу створення економічних програм, які можна створювати у різних містах», - зазначив генеральний директор телеканалу «Сіті» Віталій Докаленко. Однак компанія набрала лише 3 голоси.
Окрім того, повз ліцензію "пролетіла" й компанія «Медіа сервісез Україна», яку пов’язують із меді-групою "1+1". Ця телекомпанія претендувала на всі частоти цифрового мовлення у Вінницькій області, однак не отримала жодного голосу Нацради.
Ну головною сенсацією цього конкурсу стало недопущення до нього ТРК "Вінниччина", яка зараз контролюється лідером Комуністичної партії України Петром Симоненко. Причиною недопущення стало те, що ТРК неправильно перерахувала кошти за участь у конкурсі й вони не потрапили на відповідні рахунки Нацради.
Отож, якщо держава таки виконає свої обіцянки щодо припинення телемовлення у аналоговому форматі із 2014 року, а ТРК не виграє конкурс на цифрове мовлення у вакантних 4 мультиплексах Вінницької області, то ми можемо стати свідками, як із екранів телевізорів зникне телеканал "Вінниччина"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Трк "Виннычына" партийный канал КПУ, который не палится :)
  • Anonymous

    я знаю як підвищити рейтинг каналу - крутити цілодобово порнуху! і його всі будуть дивитися - і малі, і старі, і всі будуть збуджуватися та мастурбувати!!!
  • Anonymous

    так і треба)))))
  • Anonymous

    И как теперь 20 минут переживет без сюжетов этого канальчика на своих страницах????

    Anonymous reply Anonymous

    Да, у них явно был договор про сотруднечиство! Катлетник не бедный!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:25 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up