Бронетехніка та спецпризначенці на вулиці Гонти. Що вони там робили?

Бронетехніка та спецпризначенці на вулиці Гонти. Що вони там робили?
Фото ілюстративне / УНІАН
  • В Instagram опублікували відео, що на ньому видно броньовані спецавтомобілі та чимало силовиків. Як це пояснили у поліції?

На опублікованому на Instagram-сторінці blacklist_of_vinn відео видно скупчення спецтранспорту та працівників силових структур посеред однієї з вулиць. Над відео стоїть позначка «Хутір Шевченка». 

Більшість коментаторів під відео писали, що це навчання. Однак були й ті, які говорили, наприклад, про переслідування машини. Писали, що подібне сьогодні відбувалося і неподалік аграрного університету. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 😈Black Вінниця😈 (@blacklist_of_vinn)

Відео дня
div>

На сайті Нацполіції у Вінницькій області бачимо повідомлення про проведення у місті тактико-спеціальних навчань поліцейських спільно з нацгвардійцями. 

Дізнаємося, що відомства відпрацьовували практичні навички із затримання «злочинців». У дійсності такі спецоперації мають назву «Грім». 

Востаннє у Вінниці вона застосовувалася кілька днів тому, коли до поліції надійшов виклик від чоловіка, який погрожував підірвати дві гранати. Працівники поліції тоді евакуювали всіх жителів багатоповерхівки. Підозрюваного затримали. 

— Сьогодні проходила практична частина навчань. Вона вже закінчилася, — розповідає прес-офіцер Нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар. — Навчання проходили лише на Гонти, тривало з ранку. На понеділок ми підготуємо про них більш детальну інформацію. Її можна буде прочитати на нашому сайті. 

Читайте також:

З’явився анонімний онлайн-щоденник для потерпілих від домашнього насильства. Як він працює?

Замість 90 копійок за кіловат буде компенсація. Хто може її отримати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Виктор Самойлов

    Нікого не дивує, що на тому відео снігу немає? )
  • Олександр Ковальський

    Та вся вінниця в патрулях поліції була. Та за вінницею їх було ойойой.
  • Sergio Demchuk

    Бариги своїх псів натаскують...🤬😡😡😡
  • Олег Сидлачек

    Пидори мусорские
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up