Біля «Метро» зробили блок-пост. Спецполіція з автоматами зупиняє машини

Біля «Метро» зробили блок-пост. Спецполіція з автоматами зупиняє машини
фото з ресурсу Vinbazar.com

Блок-пост на в’їзді до Вінниці з озброєними спецпризначенцями змушує думати: щось сталося. В соцмережах сьогодні зранку, 10 листопада, вінничани запитують, хто що чув. В обласній поліції пояснили причину появи блок-поста пошуком зброї, наркотиків і крадених автомобілів. 

На території області зараз, як сказали в поліції, працює декілька блок-постів. Точної кількості їх не називають, як і місць розташування.

За словами прес-офіцера обласного управління Нацполіції Анни Олійник, блок-пости пересувні, а число задіяних правоохоронців – це інформація не для розголошення, службова.

- Блок-постів достатньо для того, щоб усі, хто виношує злочинні плани, були затримані, - кажуть поліцейські.

Відео дня

Один із таких блок-постів, на якому працювати люди в повному бойовому екіпіруванні, стояв сьогодні біля «Метро». Про це написати вінничани в Фейсбуку.

- Хочу всіх заспокоїти з приводу блок-постів. У Вінниці все спокійно, - відповіла на своїй сторінці Анна Олійник. - З профілактичною метою у Вінниці працюють пересувні блок-пости з числа працівників дорожньо-патрульної служби та спецпідрозділу поліції. Мета - перевірка автотранспорту з метою розшуку викрадених автівок, осіб, які перебувають у розшуку, перевірка на предмет перевезення наркотичних засобів, зброї тощо.


Машини перевіряють, як виявилося, не тільки у Вінниці. Почалося загальнодержавне оперативно-профілкатичного відпрацювання. Воно націлене на покращення криміногенної ситуації, збереження безпеки в регіонах, профілактику та розкриття злочинів.

 

 

Читайте також:

«Шановний, ви порушили!» Як себе вести з поліцейськими у незручних ситуаціях

Вінницька злочинність в коментарях та цифрах. Правда і міфи (ІНФОГРАФІКА)

Напорушували більше, як на 2,5 мільйона гривень. Рейтинг проступків вінничан

Який ризик бути вбитим, пограбованим або обкраденим у Вінниці? (ІНФОГРАФІКА)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Василина Кіровська

    через цих піда....в на немирівському шосе сьогодні ледь в дтп не потрапив. Стоять в темному місці, ділянка взагалі неосвітлена. А там ще й по середині тривають будроботи. Насилу встиг загальмувати. Якби щось збив там, то й тих всраних копів кончених там теж би поклав всіх. Сцуки.
  • Konstantin Ustinov

    Рассказываю: соседка отца пригрела какого то поца, он находится в розыске, мусора его выследили, приехали вязать, так эта тетка тупо при них закрыла двери, вышла на улицу, черта этого оставила дома, так 4!!! Экипажа мусоров сделать ничего не смогли, говорят мы не имеем права ломать дверь. Спрашивается вопрос: нахера нам такая полиция??

    Anonymous reply Konstantin Ustinov

    надо было под ее домом блок-пост поставить)
  • bond

    Анно, сказати, що Ваші співробітники безвідповідальні - це ще їх  похвалити: на в'їзді в місто з боку Турбова (Тяжилів) на вузькій ділянці дороги, де лише по одній полосі в кожному напрямку і якість покриття така, що авто кидає з боку в бік, обладнали блок-пост. Поясніть мені, чи можна вважати ваших працівників адекватними, якщо вони вмудрились там ще й втулити дві секції  огородження: одну впоперек на тротуарі, а іншу - ВЗДОВЖ дороги прямо по центрі - тобто водій наближаючись до нього може і нічого не помітити - адже в повздовжньому перерізі дане загородження з відстані схоже на палку. Ви помітите  у вечірніх сутінках та в світлі зустрічних фар стирчащу посеред дороги палку? А що станеться, якщо на швидкості 60 км. дане загородження  бахне вантажівка?

    Анонім reply bond

    И на чарта там ехать грузовику 60 если там действительно так ужасно?
  • Анна Олійник

    Сьогодні, приміром, в області було введено план "Перехват" для затримання одного із злочинців, який намагався втекти від поліції. В результаті чотирьох учасників злочинної групи, затримано. У них вилучено вогнепальну зброю. https://vn.npu.gov.ua/uk/publish/article/287955

    Anonymous reply Анна Олійник

    ох Анна. так и хочется сказать: "не кизди". Их задержали на квартире по улице Келецкой. А одного который удирал на автомобиле задержали в Литине. так что ваши поытки рассказать какие полезные блок-посты - просто булька из носу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up