Напорушували більше, як на 2,5 мільйона гривень. Рейтинг проступків вінничан

Напорушували більше, як на 2,5 мільйона гривень. Рейтинг проступків вінничан
  • Найчастіше водіїв «копи» ловлять на перевищенні швидкості, а пішоходів — на розпиванні алкоголю в громадських місцях.
  • RIA/20minut.ua склала рейтинг вінницьких порушень, вивчивши дані патрульної поліції.
  • І бачимо: порушників правил дорожнього руху маємо тисячі, проституток у межах Вінниці майже не знайти, продаж пива дітям — рідкість.

Щомісяця патрульна поліція Вінниці документує приблизно тисячу порушень. Які саме проступки вінничан «копи» зафіксували на папері й скільки штрафних санкцій наклали на порушників?

Інформацію про всім тисяч порушень, які були скоєні у Вінниці та фіксувалися патрульними поліцейськими протягом восьми місяців їхньої роботи, RIA/20minut.ua дізналася через інформаційний запит.

З 22 лютого по 1 жовтня поліцейські найчастіше реагували на перевищення швидкості руху водіями та проїзд перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Якщо ж говорити про пішоходів, то найбільше «копи» ловили останніх на розпиванні спиртного у заборонених місцях.

Відео дня

Рахуємо вінницькі правопорушення в гривнях, тобто у сумах накладених штрафів. І бачимо, що мешканці Вінниці накоїли проступків більше, ніж на два з половиною мільйони гривень.

Найбільша частка у загальній сумі штрафів – за керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Це приблизно мільйон гривень. На другому місці в рейтингу за грошовим еквівалентом – порушення швидкісного режиму та проїзд на заборонний сигнал світлофора. На півтори сотні менше мільйона...

Звісно, не усі задокументовані на порушенні люди погодилися зі штрафними санкціями. Скільки протоколів патрульних скасували в судах, такої відповіді в управлінні не надали. Написали, що суд направляє їм копії рішень не у всіх випадках, а тільки в тих, що стосуються виконання патрульними, наприклад, в разі позбавлення права керування авто.

Також ми запитували дані про сплачені штрафи. Виявилося, що порушники сплатили 73,4 відсотка з усіх штрафних санкцій. Це менше двох мільйонів гривень.

Точніші суми за різного виду порушення дивіться в інфографіці-рейтингу зафіксованих порушень вінничан. Є там і дані про найменш поширені проступки. Такими виявилися зайняття проституцією, придбання самогону та продаж алкоголю неповнолітнім. 




Читайте також: 

Поліцейський не завжди правий. Які зміни хочуть ввести для захисту «копів»?
«Шановний, ви порушили!» Як себе вести з поліцейськими у незручних ситуаціях
В поліції ввели нову посаду: поліцейського омбудсмена. Це як свій серед чужих
Мінус чотири відсотки “ментів”. Офіційні результати поліцейської атестації
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    1000 в месяц? 30 дней. по 33 нарушения в день. сколько патрулей? ну допустим 15 в смену. итого 90 сотрудников. 1 нарушение на 3 сотрудников в день. В ДЕНЬ, КАРЛ, В ДЕНЬ. Чем они занимаются?

    Теперь посчитаем, господа состоятельные кроты. 90 человек в месяц получили по анонсированных 8000 грн. ИТОГО 720 000 грн. зарплаты в месяц. за 8 месяцев 5 760 000 грн. зарплаты. И это только 90 патрульным. А их там, если не изменяет память около 200. считаем еще штук 15 разбитых примусов. минимум 20 литров бензина на смену. ИТОГО: трэш, угар и содомия, товарисчи.

    И ладно бы если в городе действительно был порядок. тогда бы это тех денег стояло. но в городе же бардак полнейший: и на дороге, и в дворах, грабежи, кражи, стрельба. прям Чикаго 30-х годов.

    так что копы лучше не хвастайтесь а думайте как работать.
  • Анонім

    міні здається новим копам підмазали, тому вони не штрафують за парковку на привокзальній,

    телефонуєш в 102 бо уже 10 хвилин їдиш в тролейбусі по привокзальній, а вони ніяк не реагують



    20 хвилин перевірте дану інформацію !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up