Батько на BMW гнався по Вінниці – 19-річна донька «передозувалась» енергетиками

Батько на BMW гнався по Вінниці – 19-річна донька «передозувалась» енергетиками

Автівку вінницьких патрульних обігнала через подвійну суцільну іномарка BMW. «Копи» ганялись за нею близько кілометра. Коли зупинили, водія не оштрафували. Чому, читайте далі.

Близько 1-ї години ночі вінницькі інспектори патрулювали Немирівське шосе.

«Раптом на великій швидкості, перетнувши подвійну суцільну лінію, їх випередив автомобіль BMW 318i. Патрульні тут же відреагували, увімкнули проблискові маячки і почали наздоганяти водія. Приблизно за кілометр автомобіль зупинився», - повідомляють на сторінці «Патрульна поліція Вінниці» у Фейсбуці.

З іномарки вибігли чоловік з жінкою. Вони плакали та чинили галас. Як з’ясувалось, в салоні знаходилась 19-річна донька, яку везли назустріч медикам.

Відео дня

«Копи» надали їй першу домедичну допомогу. Патрульні підтримували розмову, декілька разів приводили до тями, оскільки дівчина втрачала свідомість та задихалась. За інформацією відомства, вона скаржилась на біль у серці.

Швидка прибула за п’ять хвилин та забрала дівчину до лікарні.

Батько розказав, що напередодні їхня донька вжила слабоалкогольний енергетичний напій. Саме він й міг спровокувати такий стан.

 

В поліції кажуть, що на батька, який був за кермом і порушив правила дорожнього руху, нічого не складали. Оскільки водій не мав жодних ознак алкогольного сп’яніння та діяв у стані крайньої необхідності.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Yulia Krivickaya

    конечно хорошо что не оштрафовали, но мне кажется куда логичнее было провести машину эскортом до больницы, до которой остался 1 км, чем начать "надавати медичну допомогу" прямо в траве! Это ж не поле за городом, могли бы уже и специалистам передать!
  • Анонім

    Новую патрульную полицию есть за что критиковать - ошибок достаточно. Но все же это качественно другие люди и отношение к людям, человечность - в этом они явно отличаются от гаишников. Уверен, те тоже не раз помогали людям в экстремальных ситуациях, но все же основной целью патруля было срубить бабло с очередного лоха (по факту часто действительно нарушителя) и поделиться с начальником, чтоб иметь возможность дальше сбивать бабло на хороших участках

    Anonymous reply Анонім

    КИЕВ, 4 окт — РИА Новости Украина. Национальная полиция просила выделить в бюджете на 2017 год почти 27 миллиардов гривен, сообщила глава Национальной полиции Украины Хатия Деканоидзе

    согласно проекту бюджета 2012 содержания МВД подорожает на 576 миллионов гривен (возрастет с 13,858 до 14,434 млрд гривен по сравнению с текущим бюджетом).



    З листопада 2015 року, коли в Україні була створена Національна поліція, показники злочинності зросли. Про це повідомив народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко.

    Кількість квартирних крадіжок зросла на третину, а квартирних розбоїв - більш ніж на половину. Кількість розбійних нападів також збільшилася на 50% в порівнянні з літніми показниками.



    У мене виникає питання ( крадіжки ,розбої) робота  патрульних, вислів  "Но все же это качественно другие люди и отношение к людям" - Ви маєте на увазі дії поліцейського Олійника який стріляв по зупиненій машині БМВ та її пасажирам? Можливо це наші вінницькі патрульні які виписали штраф у центральному парку сімї за склянку пива? Можливо Ви маєте на увазі тих поліцейських які спокійно дивились на підпал "Інтеру". Можливо за приклад взяти пана Авакова, чи його сина з паном Чеботарем?

    Шановний авторе підскажіть мені імя та фамілію полісменів яких я повинен ставити за приклад своїм дітям?



    "Александр Пугачев - бывший боец роты спецназначения МВД "Торнадо".,

    Илья Кива прошел путь от осужденного коррупционера до полковника милиции и руководителя новой версии ОБНОНа всего за 410 дней."

    Поліція Кривого Озера? - прикладів реформи від пана Авакова безліч , але нам говорять що поліцейська держава це прохання народу?

    Анонім reply Anonymous

    Во-первых, я сравнивал патрульных исключительно с ГАИ.

    Ви маєте на увазі дії поліцейського Олійника який стріляв по зупиненій машині БМВ та її пасажирам?

    Тема уже много раз обговаривалась. Машина,  на которой неадекват несется на бешенной скорости по городу представляет собой огромную опасность для жителей. Пасажира жаль, но он знал с кем садился и чем это может закончиться. Есть куща примеров, когда и не на такой скорости и с трезвым водителем машина влетала в толпую

    Остальные примеры вообще не имеют отношения к ПАТРУЛЬНОЙ ПОЛИЦИИ.

    В Кривом Озере убийство совершил старый мент, который будучи на должности ВОДИТЕЛЯ даже не подпадал под переаттестацию.

    Anonymous reply Анонім

    Шановний опоненте, хочу донести до Вас інформацію що до обовьязків поліції входят обовьязки патрулювання дворів та інших тереторій. Я навів Вам статистику  крадіжки та розбій - компітенція нової поліції. Не має показників розкриття вбивств , шахрайствм то що. Я , так як і Ви чекав від нової поліції якісних змін. Так, згоден за перші 6-8 місяців у Київі ми бачили приклад нового патрулювання, допомоги водіям. Нам, Вам розповідали про новий рівень : штрафні бали , допомога, європейські цінності.

    Тепер давайте міркувти разом. Ви щось чули про списання штрафних балів а не штраф протокол і т д? Статистика річ вперта. Показники характерні не лише для роботи поліції. Якість життя, рівень освіти , медицини можна відтворити у цифрах.

    Тепер по поліцейському Олійнику:розумію приклад нової поліції. Мова фактів. Оцінку сам.



    "Народний депутат Ігор Луценко розповів про те, хто такий Олійник і за які «заслуги» Аваков і Деканоїдзе переховували його від прокуратури.



    Я хочу трохи доповнити інформацію Ігоря й повідати ще кілька пікантних подробиць з біографії цього уособлення грузинсько-вірменських «реформ».



    Закінчивши в червні 2010 року Національний університет державної податкової служби (сумновідома контора, розташована в м.Ірпінь), мешканець Бершадського району Вінницької області Сергій Олійник майже рік, до квітня 2011 року, сидів на шиї в батьків, доки не подався на військову службу. Демобілізовавшись у квітні 2012 року, Олійник знову не захотів йти працювати, аж доки в листопаді 2012 року не влаштувався в Києві інспектором патрульної служби Оболонського райуправління міліції. Втім, патрулював вулиці столиці Олійник недовго – 12 червня 2013 року він був призначений слідчим Слідчого відділу Оболонського РУ ГУ МВС України в м.Києві.



    На цій посаді Олійник пропрацював до 31 березня 2014 року й був змушений звільнитись «за власним бажанням» через те, що прокуратура м.Києва розпочала розслідування злочинів, скоєних співробітниками міліції в ході акцій протесту.



    Зокрема, Олійник уславився фальсифікацією кримінального провадження №12014100050000506, відкритого відносно активістів «Автомайдану», незаконно затриманих і нещадно побитих «Беркутом» у Кріпосному провулку в ніч на 23 січня 2014 року.



    Наприклад, слідчий Оболонського РУ Олійник замість того, щоби негайно звільнити незаконного затриманого Дениса Сергієнка, якого катували «беркутівці» і якому знищили автомобіль, висунув йому підозру в скоєнні вигаданого злочину, затримав його вже як підозрюваного та вніс подання до суду про арешт ні в чому невинуватої людини.



    Щоправда, Сергієнко провів у ув’язненні не 2 місяці, як про те прохав нинішній символ «оновленої поліції» України, а лише з 23 січня до 11 лютого 2014 року, оскільки Апеляційний суд м.Києва замінив йому тримання під вартою на домашній арешт. Ось ця ухвала, зверніть увагу на прізвище слідчого, який був ініціатором арешту: справа в реєстрі."

    Як я зрозумів це у його очах, коли він стріляв ( не по колесах) а по лобовому склу Ви побачили Нову поліцію.

    По остальних прикладах. Даю пояснення. Всі ці люди працювали або працюють у поліції. Шановний пан Аваков набирав їх на роботу.  В мене виникає питання,  навіщо?. Ми хочемо мати щось нове? Як кажуть :Дурний думкою багатіє.

    У розділі від читачів хтось виклав новий підхід у роботі поліції.

    Дивно, але тим людям які бачуть нову якість не усе подобається. У людей складається враження що для пенсіонера буде достатньо зауваження. Але ні кайданки і поліцейський відділок.

    Шановний опонент, не знаю як Ви, а я вже знаю що таке "поверхневий огляд". Мій син знає, а от міняйлам валюти ця прцедура не знайома. У нас заборонений ігровий бізнес?

    А патрульні так не важають.

    Надайте одну дві фамілії поліцейських яких потрібно ставити за приклад. Можливо це пан Зозуля?

    Можлово це керівництво вінницької патрульної поліції?

    https://www.youtube.com/watch?v=bCXFFs6t2fc

    Ким пишатись пане опонент?

  • Daily

    скорей всего догналась энергетиком

    Anonymous reply Daily

    "Батько розказав, що напередодні їхня донька вжила слабоалкогольний енергетичний напій. Саме він й міг спровокувати такий стан." - не може бути. 30 грм слабоалкогольного енергетика -  і більше нічого невживала. Можлово запивала мінеральною водою ? (несвіжа напевне от і отруєння). Яка слабка молодь стільки отруєнь мінералкою, робимо висновки 40 - градусна горілка і лимон на ранок трошки голова болить але без поліції та уваги.

    Дивна молодь не пьє не курить і навіть не нюхає просто приклад чесності а от з мінеральною водою молоді не "пре.... " Пропоную після цього випадку заборонити продавати мінеральну воду після 22. 00.

    Анонім reply Anonymous

    солодкою водою отруюються через віддушки та консерванти.

    Особливо - бензоат натрію.

    У дітей від неї буває ацетон 2-3 плюса... Але звісно ацетон - не настільки скрутний випадок, щоб аж лізти на зустрічну.
  • Rabinovich Avraam

    правильний людський підхід. А от енергетики - зло. І молодь їх хлебче, як кока колу.

    Анонім reply Rabinovich Avraam

    "як кока колу"? Ви так пишете, ніби ці пісі-коли безпечні.

    Rabinovich Avraam reply Анонім

    в порівнянні з енергетиками, кола це квіточки)))

    Vladimir Molotov reply Анонім

    единственный огромный плюс всех подобных напитков(кола, спрайт итд) - это то, что запускают желудок моментально.

    Анонім reply Vladimir Molotov

    РОЗ'ЇДАЮТЬ моментально. Лимонною кислотою.

    Roman Pyvovar reply Анонім

    Те що вони шкідливі це так, а ось роз'їсти шлунок кислотою - це дурість, внутрішнє кислотне середовище шлунка набагато вища за усі ці напої.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up