Майже одинадцять тисяч вінничан зареєструвались для участі в у ЗНО

Майже одинадцять тисяч вінничан зареєструвались для участі в у ЗНО
З 1 лютого по 4 березня 2016 року тривала реєстрація учасників, що виявили бажання брати участь у ЗНО. На Вінниччині бажаючих зареєстровано майже 11 тисяч.

Про це повідомив заступник голови, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.

- Вже 5 травня відбудеться перше тестування з української мови та літератури. Воно є обов’язковим для усіх випускників. Нововведенням цьогоріч є те, що учасники можуть обирати тестування або з математики, або з історії України, і проходитимуть вони 11 та 13 травня. Також вперше у цьому році результати тестувань будуть розцінюватися як державна підсумкова атестація. Для ЗНО із української мови та літератури в області буде створено 45 пунктів тестування, із математики та історії України – 22 та 35 відповідно, - зауважив Івасюк.

Графік проведення ЗНО 2016:

Відео дня
  • 5 травня українська мова і література;

  • 11 травня математика;

  • 13 травня історія України;

  • 3 червня російська мова;

  • 6 червня іспанська мова;

  • 7 червня англійська мова;

  • 8 червня німецька мова;

  • 9 червня французька мова;

  • 10 червня біологія;

  • 13 червня фізика;

  • 15 червня географія;

  • 17 червня хімія.

Як повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти, станом на 29 березня на участь у тестуванні 2016 зареєструвалося 267 172 українців. 75 % від загального числа учасників це випускниками шкіл поточного року, 18 % - випускники минулих років, 7 % – учні професійно-технічних або вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, 9 квітня, провели пробне ЗНО з 11 предметів - з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов.

До речі, пробне ЗНО 2016 для вінничан обійшлось у 111 гривень. На нього у Вінницькій області зареєструвалися 6 тисяч 359 людей.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:19 Вчора сталося шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up