«Я жру и не могу остановиться»: Оля Полякова представила кліп на пісню «Ночная жрица»

«Я жру и не могу остановиться»: Оля Полякова представила кліп на пісню «Ночная жрица»
Фото з фб-сторінки співачки
  • За кілька днів кліп, що в ньому співачка потішається над любителями поїсти посеред ночі, набрав понад півтора мільйони переглядів. 

Країна не встигла оговтатись від попередніх витребеньок Полякової, а вона вже встигла випустити нові. Цього разу співачка не падає зі стелі як минулого разу, а наче зомбі постає з холодильника. Події розгортаються у супермаркеті мережі «АТБ», що вочевидь стали головними спонсорами цього відео.

За сюжетом співробітник супермаркету, роль якого виконує стендап-комік Марк Куцевалов, опиняється один на нічному чергуванні. Не встигає він приступити до роботи, як до магазину починають ломитися десятки зголоднілих дівчат. Як тільки їм вдається відчинити двері, усе перевертається з ніг на голову, що, власне, цілком притаманно кліпам Полякової:

Щоб врятуватися від ненажерок, Куцевалому доводиться малювати магічне коло з майонезу. Спостерігати, як схожі на близнючок з «Сяйва» дівчата полюють на ковбасу. За поклонінням величезному бургеру. А ще за вміннями самої співачки обходитися з палкою ковбаси. 

Ви, напевно, вже здогадалися, що «ночная жрица» у контексті цього відео — це людина, яка любить поласувати смачненьким після заходу сонця.


Читайте також:

Оля Полякова випустила новий кліп. Він не менш епатажний, ніж попередні роботи співачки


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Yulia Krivickaya

    Позорище
  • N.B.

    Шоубиз уровня рагуло. Мудрый нарид хавает ибо это и есть его уровень. Печально все это.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up