«Вінницький КВН» презентував «ВІННИЦіЯнський фестиваль» (ПРОГРАМА)

«Вінницький КВН» презентував «ВІННИЦіЯнський фестиваль» (ПРОГРАМА)

Напередодні Дня Незалежності, 23 серпня 2016 року, у Вінниці стартує «Х МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно», який організовує обласна молодіжна громадська організація «Вінницький КВН». Яких зірок запросили та що цікавого приготували, читайте далі.

Громадська організація «Вінницький КВН» стала однією з 12 переможців конкурсу грантів у 2016 році, які реалізовуються за рахунок коштів обласного бюджету.

– Цього року програма фестивалю стала значно різноманітнішою та принесе море задоволення її, – запевняє керівник проекту Олександр Шемет.

Відкриття фестивалю відбудеться 23 серпня на площі біля міського Палацу мистецтв.

А вже з 28 серпня на каналах ВДТ-6 та Віта  розпочнеться трансляція короткометражок. Також фільми можна буде побачити і в широкоформатному показі в кінотеатрі імені Коцюбинського.

Відео дня

В перший день осені, 1 вересня, вінничан запрошують на знайомство з відомими гостями свята:

  • Віктором Андрієнко,
  • Олегом Філімоновим,
  • Русланою Писанкою,
  • Василем Вірастюком,
  • Анатолієм Борсюком,
  • Євгеном Чепурняком,
  • Вано Янтбелідзе (Грузія),
  • Михайлом Поліцеймако (Росія)
  •  та багато інших. 

В п’ятницю, 2 вересня, напередодні Дня міста Вінниці, відбудеться нагородження переможців конкурсу.

– Переможці отримають «Золотого летючого слона», – розповідає учасник проекту Євгеній Майданик.

Нагороди виготовленні ювелірним центром «Діадема», який є спонсором проекту.

Довідка: Громадська організація «Вінницький КВН» залишається на сьогодні одним з найактивніших, креативних та самодостатніх інститутів громадянського суспільства нашого регіону. Відзначимо щорічне проведення ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно (з 2007 року) та Всеукраїнського фестивалю «Святковий Валентин на КВНі» (з 2000 року), Всеукраїнської школи «Дідів Морозів і Снігуроньок» (з 2013 року), а також традиційних Чемпіонатів та Кубків КВН міста починаючи з 2000 року.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up