ТОП-17 фільмів на всі випадки 8 березня

ТОП-17 фільмів на всі випадки 8 березня
  • Кращі фільми, що ми їх пропонуємо подивитися на 8 березня закоханим, тим, хто проводить цей день на самоті і тим, хто святкує в компанії друзів. У добірці як нові фільми, так і старі та затерті шедеври світового кінематографу.

Якщо основна частина свята для вас вже позаду і якщо у вас немає грандіозних планів на сьогоднішній вечір, то вибирайте до перегляду, щось цікаве з цієї добірки.

Якщо на самоті:

Тим жінками, які з різних причин проводять цей день наодинці з ноутбуком, радимо подивитися кілька фільмів про представниць слабкої статі, які в підсумку виявилися сильнішими чоловіків і обставин.

«Квіти лілові полів»

Стрічка Стівена Спілберга про чорношкірих жінок, які живуть на початку XX століття в південних американських штатах. У героїні народжується вже друга дитина від вітчима. Як винести випробування долі, що лягли на плечі Сіли та її сестер? У головних ролях Вупі Голдберг і Опра Уїнфрі.

«Ерін Брокович»

Екранізація реальної історії про те, як багатодітна американка будує кар'єру. Матері-одиначки, роль якої виконала Джулія Робертс, вдається розплутати підозріле справу про забруднення екології токсичними відходами.

«Принцеса Монако»

Біографічний фільм про актрису Грейс Келлі, яка на піку своєї популярності вийшла заміж за князя Монако Реньє. Після заміжжя Грейс стикається з кризою особистості, з якою їй доведеться боротися. Роль княгині зіграла Ніколь Кідман.

«Джекі»

Біографічна драма про дружину найпопулярнішого президента США Джона Кеннеді – Жаклін. Оповідання йде від імені Джекі, яка переживає вбивство чоловіка. У головній ролі Наталі Портман.

«Щоденник Бріджит Джонс»

Три фільми про жінку, яка страждає від комплексів і відсутності коханої людини. Життя Бріджит змінюється з появою в ній Марка Дарсі. Всі свої переживання Бріджит довіряє щоденнику.

«Амелі»

Французька романтична комедія з Одрі Тоту і Матьє Кассовіц у головних ролях. Винахідлива дівчина живе в своєму світі і за своїми законами. Вона втручається в особисте життя оточуючих і не завжди вдало.

Якщо в компанії друзів:

Тим, хто проводить цей день в компанії однодумців, радимо подивитися широкомасштабні картини з цікавими постановками.

«Чикаго»

Мюзикл про домогосподарку Роксі Харт (Кетрін Зета Джонс) і примадонну вар'єте Велму Келлі (Рене Зелвегер), яких об'єднало вбивство чоловіків. Зустріч дам відбувається у в'язниці.

«Тельма і Луїза»

Життя двох подружок нудна й одноманітна. Але в один прекрасний момент вони все кидають і вирушають на пошуки пригод. Але вояж дуже небезпечний, тому дамам доведеться порушити закон, і не один раз.

«Кохання у великому місті»

Романтична комедія про трьох друзів, які шукають справжню любов. Доля їм посміхається і вони знаходять другу половинку. Стосунки проходять через випробування в продовженні стрічки. В останній частині трилогії у героїв з'являються діти.

«Вбити Біла»

Кінодилогіі Квентіна Тарантіно не залишить байдужими навіть найбільш вимогливих глядачів. Сюжет розбитий на глави. Головна героїня – наймана вбивця Чорна Мамба, яка знаходиться на межі смерті. Після виходу з коми вона шукає Білла, батька своєї дочки, який і намагався вбити її багато років тому.

«Великий Гетсбі»

Молодий письменник Нік Каррауей (Тобі Макгуайр) знайомиться в Нью-Йорку з загадковим мільйонером Джеєм Гетсбі (Леонардо Ді Капріо), який відомий всьому місту грандіозними вечірками у себе вдома. Письменнику вдається заглянути в душу Гетсбі і розкрити його таємниці.

Якщо з другою половинкою:

У світовому кінематографі є фільми, що стали класикою романтичного кіно. Ці стрічки багато хто бачив по кілька разів. Але 8 березня – хороший привід ще разок переглянути старі добрі романтичні драми і комедії.

«Сніданок у Тіффані»

Кіно про наївну і ексцентричну дівчину Холлі Голайтли, що шукає багатого кавалера. Але по-справжньому вона полюбила сусіда, котрий не має матеріального багатства, але має – душевне.

«Віднесені вітром»

Любовний роман, що відбувається під час американської громадянської війни. Фільму вже 80 років, але герої Сккарлетт О'хари і Ретта Батлера улюблені досі.

«9 ½ тижнів»

Трохи сексу в Міжнародний жіночий день. Історія Елізабет і Джона сьогодні вважається класикою еротичного кіно. Витончений спокусник відкриває сором'язливій жінці яскравий світ, основа якого пристрасний секс.

«Привид»

Фільм Джеррі Цукера про хлопця, який став жертвою грабіжника і був застрелений. Земне життя Сема (Патрік Суейзі) перервалося, але його душа з цим не згодна і хлопець стає примарою. Він розслідує власну смерть і намагається захистити свою дружину Моллі (Демі Мур) від смертельної небезпеки.

«Охоронець»

Сюжет фільму побудований на історії охоронця відомої співачки, роль якої виконала Вітні Х'юстон. Це історія кохання, що виникла між охоронцем і зіркою. У фільмі звучить безсмертні хіти «I Will Always Love You» і «I Have Nothing».

«Титанік»

Фільм-катастрофа, мелодрама. Під час загибелі найбільшого в історії лайнера розвивається любов між багатою дівчиною Роуз (Кейт Уінслет) і простим хлопцем Джеком (Леонардо Ді Капріо). Втім, ви і так в курсі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up