Сергій Притула і «Вар’яти» - про «контракт» із Миколаєм та різочки і…велосипед під подушкою

Сергій Притула і «Вар’яти» - про «контракт» із Миколаєм та різочки і…велосипед під подушкою

Напередодні Дня святого Миколая і свого концерту у Вінниці актори «Вар’яти-шоу» розказали, як «полювали» на Миколая і які найцінніші подарунки отримували від нього.

 

Сергій Притула: «Колись і шкарпетки були розкішним подарунком!»

– У моєму дитинстві все було максимально просто: угода зі святим Миколаєм довгострокова і пролонгація відбувається кожного 19 грудня. Умови контракту дуже прості: ти поводишся чемно цілий рік, і тоді святий Миколай мусить покласти тобі щось під подушку. У моєму дитинстві то зазвичай були цукерки, мандарини і… шкарпетки. Так! В мене було таке дитинство, коли і шкарпетки вважалися розкішним подарунком. А от якщо ти поводився нечемно, то тобі під подушку Миколай мав принести різочку. До речі, різочку під подушкою я не знаходив ніколи, тому що я завжди був чемний! Останнім часом я прошу у Миколая одного і того ж самого – щоб всі були здорові, щоб мали натхнення до праці, щоб любов панувала. А якщо зранку 19 грудня знаходжу під подушкою щось смачненьке, то сприймаю це, як милий бонус до свого основного прохання.

Відео дня

Сергій Притула зі старшим братом Василем

Владзьо: «Через Миколая велосипеди не люблю»

- В дитинстві я постійно був чемним. Але особливо слухняним я був, звичайно, у грудні. Листи Миколаю ми не писали, бо знали, що він може читати думки дітей і якісь слова для нього зайві. Одного разу я був настільки чемним, що святий Миколай приніс у дарунок…велосипед, який мені поклали під подушку. З того часу я велосипеди не люблю...

Минулого року я замовив святому Миколаю рукавиці, а позатого – светра. Бажане завжди отримую. Мабуть, досі себе чемно поводжу.

Віталій Тильний «полював» на Миколая

- Напередодні свята Миколая я завжди писав листи і виносив їх на балкон. А мама потім непомітно їх забирала, читала, що там написано, і виконувала мої бажання. Коли я підріс, старався всю ніч не спати, щоб дочекатися Миколая. Думав: от він зараз прийде, я його побачу, схвачу за руку і дізнаюсь всі таємниці. Але як я не старався, все одно десь о п’ятій ранку оченята в мене закривалися і я засинав. А коли зранку прокидався, обов’язково знаходив під подушкою бажання з листів. І так відбувалося до 18 років, коли я став дорослий і мені відкрили страшну таємницю – листи до Миколая не доходили!

Зараз листи святому Миколаю пише мій старший син. І вже я їх читаю і виконую його бажання.

Вальон Сергійчук на Миколая отримав різку!

- Малим я робив усе, щоб святий Миколай приніс мені найкращий подарунок. І робив я це майже весь рік. Але за останній місяць до свята я примудрявся зіпсувати гарне враження про себе. І одного року Миколай реально приніс мені різку. Пам’ятаю, що дуже плакав, коли побачив під подушкою лозину, тому вже наступного дня Миколай виправився і приніс мені нормальний подарунок. 

Найчастіше зранку 19 грудня ми знаходили на ліжку щось солодке, мандарини, часом навіть іграшки. Одного разу я отримав просто грандіозний подарунок – здається, ігрову приставку. Зараз я вже нічого не прошу у святого Миколая. Бо, як каже Сергій Полупан, в мене все є.

Сергій Полупан рано подорослішав

- У дитинстві я дуже зрідка був чемним. І напередодні свята Миколая дуже намагався виправити поведінку, щоб знайти під подушкою подарунки, а не різки. В періоди чемності обов’язково звертав на свою гарну поведінку увагу мами і тата. Листи святому Миколаю я писав десь до п’ятого класу, доки не дізнався, що подарунки мені замість нього і Діда Мороза приносять батьки.

Володимир Жогло мав подарунки з відстрочкою 

- Коли був малим, кожного року писав листи святому Миколаю. Поводив я себе чемно, тому завжди отримував якийсь подаруночок з того листа. Не можу сказати, що Миколай приносив мені весь перелік, адже поводив я себе ду-у-у-же чемно, і просив відповідно. Думаю, святий Миколай просто розраховував бюджет на всіх дітей планети, і тому фізично не міг принести мені все, що я хотів. Потім, впродовж року, він, звісно, виправлявся і відправляв мені все бажане. Ті подарунки передавали мені мама з татом.

Нагадаємо: у перший день Нового 2019 року Сергій Притула й «Вар’яти-шоу» з новою новорічною концертною програмою виступлять у Вінниці.

Зустрічати 1 січня у нашому місті – традиція, якій «Вар’яти» не зраджують вже четвертий рік.

Більше про новий концерт гумор-шоу у Вінниці дізнавайтесь на сайті головних подій міста – «Афіша Вінниці - Moemisto.ua».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up