За водія Infiniti сплатили більше 153 тисяч застави і його звільнили з-під варти

За водія Infiniti сплатили більше 153 тисяч застави і його звільнили з-під варти
  • Невдовзі після засідання про арешт Костянтина Писарчука його звільнили з-під варти.
  • За водія Infiniti, який вранці 9 березня скоїв ДТП на Келецькій біля «Грошу», внесли заставу.

В той же день, коли арештували, тоді ж і випустили з-під варти. У вівторок, 12 березня, за рішенням Вінницького міського суду обрали запобіжний захід 23-річному Костянтину Писарчуку, водю Infiniti. Рішення приймали, щойно юнака виписали з лікарні. Суд передбачив також можливість внесення застави за підозрюваного. І цю суму в той же день сплатили.

Чи внесли за його клієнта заставу, редакція запитала по телефону в адвоката Олександра Хоміча. Він відмовився відповідати.

— Я не спілкуюся з пресою, вибачайте, — тільки це сказав Олександр Хоміч.

Відео дня

Дізнавалися про звільнення підозрюваного в провадженні про гучне ДТП у процесуального керівника через прес-службу прокуратури. Там підтвердили 20minut.ua: арештованого випустили з-під варти, бо за нього внесли визначені судом 80 прожиткових мінімумів. Це 153 тисячі 680 гривень.

— Заставу сплатили вчора і вчора підозрюваний водій дійсно був звільнений, — сказала сьогодні, 13 березня, прес-секретар прокуратури області Ірина Вихованець.       

Костянтин Писарчук, нагадаємо, підозрюється в порушенні правил безпеки дорожнього руху з тяжкими наслідками. Він був за кермом автомобіля Infiniti і, за попередніми даними слідства, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з таксі Chery Tiggo.

В результаті ДТП, яка сталася на світанку 9 березня на Келецькій, дві автіки розбилися вщент. Водій таксі, 58-річний Олег Олексієнко, отримав важкі травми та зараз знаходиться в лікарні у критичному стані. На його порятунок збирають гроші. Дівчата-пасажирки машини Костянтина Писарчука отримали незначні травми, а сам він у перші дні після аварії лежав у стаціонарі під охороною. 

Результатів експертизи на стан сп’яніння водія Infiniti досі не оприлюднили. В поліції тільки сказали, що юнак міг перебувати у стані сп’яніння, бо мав характерні зовнішні ознаки, але ще чекають документального підтвердження. 


Читайте також:

Подробиці моторошної ДТП на Келецькій: що з таксистом та хто був за кермом Infiniti

Розшукують особливо небезпечних. Поліція попередила про двох озброєних на «Ауді»

Проголошення вироку по ДТП на Київській відклали, але арешт Заболотному продовжують

Шість людей вбили, ще двоє змогли вижити. Зібрали дані про усі вбивства цього року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (98)
  • Вінничанин

    Питання до автора. Чому в статті виставили "няшну" фотку хлопчика, як мінімум пятирічної давності, а не реальну фотку, як це зробили колеги з "Вежі"
    https://vezha.vn.ua/vynuvattsya-rezonansnogo-dtp-u-vinnytsi-vzyaly-pid-vartu-foto/

    Марія reply Вінничанин

    отэто он изменился! выглядит лет на 28 точно... но он же с 15 лет бухал коньяк не рюмкой, а с горлышка... Нда, одоклассники уже детей воспитывают, а вин ще хлопчык. тока морда старая))) Случяйно получылось когда с машинкою грався, ага...

    Жора reply Вінничанин

    Это как на Мамбе , смотришь фото нормальная молодая телка,  а когда встречаешь в реале , то страшная старуха...

    Марія reply Жора

    я вас прошу? какие там сайты знакомств. я б с ним на одном гектаре среди леса не присела

    Игорь reply Вінничанин

    Хорошая фота на ссылке, лоб уже намазали зелёнкой, осталось...

    Марія reply Игорь

    жалко шо небайдужі вінничани його нею не обілляли, як наших політиків
  • Костянтин Гавриш

    Звичайно
  • Андрей Леонидыч

    Зато у студента шо збив 4 опори, одразу є експертиза!!!
  • Наталья

    Не надо про дытыну. В этом возрасте уже и троллейбус водят, и грузовик, и  даже поезд. Правда неофициально считается, что до 25-30 лет дают лёгкие маршруты.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up