ДТП біля «Грошу»: водій «Інфініті» врізався у «Чері». Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

ДТП біля «Грошу»: водій «Інфініті» врізався у «Чері». Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)
  • Сьогодні, 9 березня 2019 року, у Вінниці під ранок сталася моторошна аварія. Кажуть, що в «Інфініті» були всі п’яні.
  • Станом на 7 годину ранку перекритий рух по вулиці Келецькій від 600-річчя до Л. Ратушної.

ДТП сталася близько п’ятої години ранку по вулиці Келецькій навпроти супермаркету «Грош». За попередньою інформацією, не розминулися дві автівки – «Інфініті» та «Чері». Про це повідомив журналістці «20 хвилин» вінничанин Максим.

— Подробиць біль детальних не знаю. Але кажуть, що в автомобілі «Інфініті» були всі п’яні. Явно швидкості були немалі, — розказує Максим.

На місце аварії приїхали декілька карет швидкої допомоги та декілька патрулів поліції.

Відео дня

У поліції розказали перші подробиці 

–  Автомобіль «Інфініті» близько 4:20 години рухався по вулиці Келецькій у бік Вишеньки. Водій «Інфініті» наздогнав автомобіль таксі «Чері», який рухався по цій полосі, та врізався у нього, – розказує журналістці «20 хвилин» керівник відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, від удару «Інфініті» знесло паркан заправки, а «Чері» врізався у стовп.

–  У наслідок аварії постраждали 23-річний водій «Інфініті» та його пасажири, яким 14 та 23 роки. Їх всіх госпіталізували. Пасажири отримали тілесні ушкодження, але незначні. За інформацією слідства, їх з лікарні відпустили. Водія госпіталізували, – зазначає Олійник.

За попередньою інформацією правоохоронців, найбільше потерпів 47-річний водій таксі. Він у дуже тяжкому стані знаходиться у реанімації лікарні.

–  У водія «Інфініті» взяли кров на стан сп’яніння. Одна з версій слідства, яка перевіряється, та ми чекаємо результати аналізів, - він міг перебувати у стані сп’яніння, – повідомляють у поліції.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ.

Дивіться жахливі фото з місця ДТП, які виклали у соцмережах:

 

 

 

Читайте також:                    

Погоня з сиренами: п’яний водій «Волги» побив дві поліцейських Toyota Prius

«Летючий голландець» на Поділлі врізався у вітрину супермаркету (ВІДЕО та ФОТО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Olya Bondaruk

    Многие водители забывают, что правила дорожного движения НАПИСАНЫ КРОВЬЮ! И если сказано, что в городе нельзя больше 60-ти, то так оно и есть. Но ночью у желающих получить адреналин память отшибает и мысли о возможных  последствиях в голову не приходят! Беда в том, что как правило,  невинные люди очень сильно страдают! Не дай Бог никому оказаться на пути таких летчиков!!!
  • Слава

    Посадити і ніяк іначе, де відео з камер, в тому районі вони точно є, але чомусь все скритно, все давно проплачено.... Позорище.... А якби таксист був з пасажирами, булиб ще гірші наслідки...Алеж він не винен святий, Позбавленя керуваня автомобілем на все життя а не на три роки, як Зайцевій, посиділа і знов вганяти буде...
  • Олексій

    Посадити так само як Зайцеву, у нормальної людини інфініті не водиться, тільки у долбойобів малолітніх.
  • боба

    батя и сын уже свои страницы в фейс буке удалили.    хотя  какая уже разница...     и так бы всплыло кто и что...    хер знает как там все получилось, но если родители сами дали шумахеру в 23 года  3-ех кубового зверя...   то тут уж их вина сто пудово!

    Антон reply боба

    Тебя волнует хоть 4-кубового, со всеми может случиться, дело случая, кто виноват следствие разберётся.

    боба reply Антон

    со всеми???         у тебя что там качаны заклинило?   ты себя помнишь в 23 года???   я уже не говорю что в 14!   или ты имеешь введу что сейчас  почти каждый  шлепанец ездит в 23 года на машине!? да там в голове еще фантики от жвачек, нормальный ум приходит с опытом и с годами, но уж никак не в 23. да есть отдельные случаи   но  это единицы!  а если ты такой умник то купи своему в 23  6 кубовый и пусть  в 4 утра пьяный летает по городу!  и будешь потом  пильдеть что с каждым могло случится!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:05 У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх улюбленців. Графік 18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up