Погоня з сиренами: п’яний водій «Волги» побив дві поліцейських Toyota Prius

Погоня з сиренами: п’яний водій «Волги» побив дві поліцейських Toyota Prius

Сьогодні, 24 лютого 2019 року, у Вінниці була погоня. Копи доганяли водія «Волги». На п’яного водія, який побив дві поліцейські автівки, склали 10 адмінматеріалів.

Вінничани повідомили у поліцію, що водій автомобіля ГАЗ "Волга" ймовірно керує в стані алкогольного сп'яніння. Про це розповіли у прес-службі патрульної поліції.

— На вулиці Київській інспектори виявили та зупинили транспортний засіб. Спілкуючись із водієм, у нього дійсно виявлили ознаки алкогольного сп'яніння: запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови. На місце події на допомогу прибув ще один екіпаж. Водієві запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння, але він різко натиснув на газ та почав утікати, — розказують у відомстві.

Розпочалось переслідування. Водій гнався по вулиці Винниченка та Замостянській, звернув на вулицю Данила Нечая. Відео погоні виклав на ФБ вінничанин Андрій Гайдай:

Відео дня

У поліції кажуть, що чоловік неодноразово створював аварійні ситуації, проїзджаючи перехрестя на червоні сигнали світлофора, рухався по зустрічній смузі та на вимогу про зупинку не реагував.

— На вулиці Данила Нечая водій скоїв зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius та продовжив рух, не зупиняючись. Після цього скоїв зіткнення ще й з іншим службовим автомобілем Toyota Prius. Внаслідок ДТП службові автомобілі отримали механічні пошкодження. Порушника зупинили шляхом блокування. Він пройшов огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру "Драгер", результат — 1,74 проміле, — сказали правоохоронці.

За їх інформацією, на водія складено 10 адмінматеріалів:

  • 2 протоколи за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП,
  • 2 протоколи за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП
  • протоколи за ст.122-2 (невиконнання водіями вимог про зупинку) КУпАП,
  • за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП,
  • за ст. 185 (злісна непокора) КУпАП, за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП,
  •  а також постанови за ч. 1-2 ст. 122 (проїзд на червоне світло та перетин суцільної лінії) КУпАП.

Читайте також:

«Летючий голландець» на Поділлі врізався у вітрину супермаркету (ВІДЕО та ФОТО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Руслан Юрец

    Джек пот піймали . А у генерала поліції  була картка на знижку по штрафах
  • Krot

    Вибірковіть правосуддя - це коли:
    1. За точно таких обставин зловили генерала  поліції і той так само утікав, теж бухий був, потаранив пріус у хлам, побив патрульного, але він відбувся невеличким штрафом у 10 тис у кінцевому підсумку.
    2. А тут, їхав якись умовний чел, назвемо його "Василь", і тут, "маладєц среди авец" - обсіли як мухи лайно: 2 протоколи за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП, 2 протоколи за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП протоколи за ст.122-2 (невиконнання водіями вимог про зупинку) КУпАП, за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП, за ст. 185 (злісна непокора) КУпАП, за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП,  а також постанови за ч. 1-2 ст. 122 (проїзд на червоне світло та перетин суцільної лінії) КУпАП.

    Ще моральний збиток забули порахувати!
    Живемо по новому!
  • Next

    По десяти протоколам заплатить штраф, відремонтує за власний кошт ДВА Пріуса, заплатить за суди і адвокатів, я думаю що він вже не скоро сяде за кермо на підпитку.
  • Max Sikret

    У таких неадекватних водя-дятлів, потрібно забирати права на завжди. Тому, що саме із-за таких, найбільше трапляються різні ДТП, і дуже часто з трагічними наслідками. Водії, перестаньте їздити за кермом у алко, нарко, чи під різними психотропними речовинами. В цьому стані, ви сідаючи за кермо своїх транспортних засобів, ви автоматично наражаєте себе, і інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Скільки, ще має трапитись ДТП, в тому числі, з важкими і трагічними наслідками, щоб ви уже схаменулись??? Чому вас це, не вчить??? Це, якась епідемія у водіїв їздити за кермом, під якоюсь дією. Звісно більшість водіїв є нормальними, але великий відсоток є неадекватними. Це жах, і якому нажаль, не видно кінця...!!! І те, що робиться на наших дорогах, тому підтвердження. 🚨😬

    Sasha Tkachuk reply Max Sikret

    Так так , підтримую ! 100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up