За дітовбивство — ув'язнили до лікарні. Судили матір, яка забила свого маленького сина

За дітовбивство — ув'язнили до лікарні. Судили матір, яка забила свого маленького сина
  • Жінка била дитину по голові. Травми виявилися смертельними. Згодом стало відомо, що матір убила дитину через обдерті шпалери.
  • Днями винуватицю смерті власної дитини визнали неосудною та призначили їй примусове лікування в психлікарні з суворим режимом.  

Інцидент стався 7 листопада 2020 року у селі Соболівка Теплицького району. Того дня сільський голова викликав поліцію та повідомив — 25-річна односельчанка поводить себе неадекватно, жінка закрилася в хаті з двома дітьми 5 та 6 років.

— Прибувши за викликом, поліцейські виявили в будинку жінку, яка тримала на руках сина. Хлопчик мав гематоми на голові та був без свідомості. Поліцейські одразу викликали медиків, забрали дитину та почали надавати йому першу медичну допомогу. Спроби лікарів, які приїхали за викликом, врятувати дитину також виявились марними. Дитина померла, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть хлопчика настала внаслідок травми голови.

Тоді ж стало відомо, що побила малого мати. Такі у неї методи виховання. Хоча своєї вина жінка не визнала. Про це у матеріалі: Забили до смерті 5-річного хлопчика. У вбивстві підозрюють матір дитини.

Відео дня
Забили до смерті 5-річного хлопчика. У вбивстві підозрюють матір дитини
Будинок, де жила сім'я

Згодом спливли жахаючі подробиці: «25-річна мати-одиначка била дитину головою об підлогу, поки малий не перестав дихати. Розправу над малюком вона влаштувала, начебто, через обірвані шпалери на стіні. Усе відбувалося на очах його шестирічної сестрички». Про це у матеріалі: Мати-одиначка забила до смерті 5-річного сина. Усе через обірвані шпалери.

Мати-одиначка забила до смерті 5-річного сина. Усе через обірвані шпалери
Діти підозрюваної у вбивстві жінки. Хлопчика вже немає серед живих (стопкадр з сюжету ТСН)

Сьогодні, 11 березня 2021 року, в прокуратурі області повідомили: мати, яка вбила малолітнього сина, примусово лікуватиметься у психіатричній лікарні із суворим режимом нагляду.

— Установлено, що жінка, перебуваючи за місцем свого проживання, нанесла малолітньому сину тілесні ушкодження по голові, від чого дитина померла. Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачена страждає на хронічне психічне захворювання та перебуває в стані неосудності. Такий висновок надано експертом за результатами проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи, — йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Вінницької області. З огляду на це, ювенальним прокурором у кримінальному провадженні до суду надіслано клопотання про застосування до особи примусових заходів медичного характеру.

Жінка надалі примусово лікуватиметься в психіатричній лікарні із суворим режимом нагляду.

 

Читайте також:

Поліція шукає вінничанина Олександра, якого підозрюють у крадіжці

Бив кастетом та ногами. Затримали чоловіка, який напав 78-річну пенсіонерку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анастасия Стародуб

    Її по голові нада бити щоб аж не дихала, а не в псих лікарню...
  • Alionka Kolomiets

    Та її забити мало....
  • Кристина Сливка

    І стерилізувати її там задно. Їй діти не потрібні!
  • Алексей Степанчук

    Тварь!(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up