Стрілянина у Дашківцях: 21-річний хлопець поранив односельця. Перші подробиці

Стрілянина у Дашківцях: 21-річний хлопець поранив односельця. Перші подробиці
  • Сьогодні, 21  липня, у селі Дашківці Літинського району 21-річний хлопець поранив з пістолета 35-річного чоловіка. Поліція розповіла подробиці слідства.

До поліції надійшло повідомлення, що у селі Дашківцях була стрілянина. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

— Між односельцями виник ситуативний конфлікт, під час якого 21-річний чоловік вчинив два постріли з пістолета. Лікарі, які прибули на виклик, діагностували у потерпілого два непроникаючих поранення в ділянці ребер, надали допомогу та відпустили, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За словами начальника Літинського відділення поліції Костянтина Коробчинського, впродовж двох годин оперативники встановили, розшукали та затримали підозрюваного у вчиненні цього правопорушення. Зброю, з якої стріляв, він встиг сховати, але рідні віддали її поліцейським. 

Відео дня

— Як з’ясувалось, затриманий разом з товаришем, який винен потерпілому гроші, прийшов віддати борг. Коли чоловіки розраховувались, зловмисник втрутився у їхню розмову та спровокував конфлікт, під час якого дістав зброю та почав стріляти у потерпілого. Після чого з місця події втік, — розповідають слідчі.

Потерпілий попросив викликати швидку допомогу випадкового свідка події. Медики повідомили про поранення чоловіка в поліцію.

Вилучену зброю направили на експертизу. Правопорушника затримали у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого четвертою частиною статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення про підозру. 

   

Читайте також:

Наталю, яку шукали три доби, знайшли застряглою у лисячій норі

За добу чергова смерть та у 18 мешканців Вінниччини виявили коронавірус. Цифри по районах

Пограбування банкомату у Дашеві: бандити винесли мільйон гривень

Трагедія у «Набережному кварталі»: з 11 поверху випав 27-річний вінничанин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Vovan Grigoruk

    Так врать людям могут только органы. Зная как все было на самом деле, просто смешно читать этот бред. Если бы не левый мужик, который мусорнулся. Все бы разрешилось с пользой для двух сторон конфликта. Причём закон не запрещает и не обязывает иметь разрешение на флобер. Сколько случаев было где люди пострадали от обычной драки без оружие в разы сильнее... Эх лишь бы красиво написать и прикинуться очень полезными. ( никто никуда не убегал, потасовка закончилась и все разошлись. Полиция так много усилий приложила, что смогла приехать по месту прописки😂) я не оправдываю ни одну из сторон этого конфликта
  • Юрий Бондарук

    Револьвер, який стріляє патрончиками Флобера і на який дозвіл не потрібно.
  • Сергей Брат

    Да и врачи не приезжали !!?
  • Сергей Брат

    И никто мне не надавал помощь как пишут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up