Спецоперація у центрі міста: чоловік з чорною сумкою грозився підірвати магазин. ОНОВЛЕНО

Спецоперація у центрі міста: чоловік з чорною сумкою грозився підірвати магазин. ОНОВЛЕНО
  • На Соборній та Оводова зібралося багато поліцейських машин.
  • Ми запитали у пресслужбі поліції, що там відбувається.
  • У матеріалі зібрали попередні дані про інцидент.

Близько 11 години у магазин на вулиці Оводова зайшов чоловік. Він мав при собі чорну сумку та розповів, що у ній є вибухонебезпечна речовина. Чоловік грозився підірвати магазин.

— Одразу була оголошена операція «Грім». Чоловіка затримали, нині очікуються вибухотехніки, які перевірять вміст сумки, — розповіла у коментарі для 20minut.ua прессекретар поліції Вінниччини Ірина Добровольська.

На місці події працюють оперативники та рятувальники. 

Відео дня

У мережу вінничани виклали чимало фото. Автори: sonyaa.bb, 13balalaika27 та Анна Станіславенко. Гортайте галерею:

ОНОВЛЕНО

Про інцидент поліцію повідомив продавець магазину «Територія мармеладу», що на Оводова.

— Надійшло повідомлення, що біля їх закладу перебуває підозрілий чоловік з сумкою та має намір підірвати вибухівку. Відразу після введення в дію поліцейської спецоперації «Грім», чоловіка затримали. На місці події небезпечних предметів вибухотехніки не виявили, — розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — На місці події поліцейські провели евакуацію відвідувачів, працівників магазину та осіб, які перебували поряд з закладом, а також обмежили рух для пішоходів поблизу можливо небезпечного місця.

У чорній сумці чоловіка вибухівки теж не знайшли. Там були особисті речі: ключі, запальничка та книжка.

Обставини події з'ясовуються. Також допитується 31-річний затриманий.

 

 

Читайте також:

У центрі міста через поломку тролейбуса утворився затор

Троща на Літинщині та трагедія у Погребищі: важливе за 10 лютого на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Yevheniy Onegin

    Клоунада...
  • Koss Kooss

    Дибіл!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up