Троща на Літинщині та трагедія у Погребищі: важливе за 10 лютого на 20minut.ua

Троща на Літинщині та трагедія у Погребищі: важливе за 10 лютого на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 10 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Автобус, фури та легковики: під Літином сталася масштабна аварія

Аварія сталася близько 8 ранку 10 лютого поблизу села Лукашівка Якушинецької територіальної громади. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— Сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса міжнародного сполучення, чотирьох вантажних автомобілів та двох легковиків, — йдеться у повідомленні. — Внаслідок аварії ніхто не постраждав.

Відео дня

Справа ДТП за участю водія «швидкої» та колишнього СБУшника. Що нового дізналися в суді?

Сьогодні, 10 лютого, відбулося перше засідання у справі за участю водія «швидкої» та колишнього СБУшника. Розповідаємо, що на ньому відбувалося.  Суд, нагадаємо, відкладав вже два засідання у справі цього ДТП.

Пасажирський автобус таранив усе на своєму шляху. Деталі трощі на Літинщині

— Водій автобуса Van Hool, який надає послуги з перевезення пасажирів на міжнародному маршруті Херсон — Познань, рухаючись в напрямку Вінниці, в правій смузі для руху допустив бокове зіткнення з автомобілем Fiat, який рухався в попутному напрямку в лівій смузі для руху, — йдеться у повідомленні. — В подальшому автобус допустив бокове зіткнення з вантажним автомобілем Iveco, який був припаркований на узбіччі, та ще з одним автомобілем Skoda, який рухався в лівій смузі для руху в попутному напрямку. Після цього водій автобуса в правій смузі для руху допустив зіткнення з вантажним автомобілем Daf, який по інерції зіткнувся із ще одним вантажним автомобілем Iveco.

Пасажирський автобус таранив усе на своєму шляху. Деталі трощі на Літинщині

Трагедія у Погребищі. Під час пожежі загинула бабуся та її 8-річна онука

Інцидент стався вранці 10 лютого у Погребиці. О 08.53 зателефонували до Служби порятунку «101» та повідомили про пожежу на вулиці Б.Хмельницького, 94. Горіла одна із кімнат квартири на першому поверсі п'ятиповерхівки.

— Із сусідніх квартир бійці ДСНС одразу евакуювали чотирьох мешканців будинку, вивели на свіже повітря – троє, а врятували чотирьох людей, — зазначають у прес-службі ДСНС. — Під час проведення розвідки помешкання, в якому сталося загоряння, бійці ДСНС виявили літню жінку без ознак життя — 73-річну мати власниці квартири та 8-річну непритомну дівчинку. На жаль, реанімувати дитину не вдалося, вона померла в автомобілі екстреної медичної допомоги.

Гори снігу та «брудна каша». Фоторепортаж з вінницьких вулиць

Вранці у місті була сильна ожеледиця, уже в обідню пору трохи підтало. Як виглядають вулиці міста, дивіться на фото у матеріалі.

 

Читайте також:

Репортаж з інфекційного, огляд служб таксі та порятунок на вокзалі: важливе за 9 лютого на 20minut.ua

У Крижопільському районі зіткнулися «ВАЗ» та Fiat. Четверо людей отримали важкі травми

Від удару пролетів кілька метрів. На Келецькій Volkswagen збив 11-річного хлопця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up