Від удару пролетів кілька метрів. На Келецькій Volkswagen збив 11-річного хлопця

Від удару пролетів кілька метрів. На Келецькій  Volkswagen збив 11-річного хлопця
  • Дитину, після удару, автівка провезла на капоті. Потім малий пролетів кілька метрів та опинився на асфальті. Його з травмами забрали до лікарні.

Аварія сталася 9 лютого о 13.41 на перехресті вулиць Келецької та 600-річчя. Про це у фейсбук пише Ситуаційний центр м. Вінниця.

— Водій автомобіля Volkswagen здійснив наїзд на малолітню дитину, яка раптово вийшла на проїжджу частину коли горів червоний сигнал світлофору для пішоходів. До місця аварії прибули: екіпаж патрульної поліції, карета швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна група, — йдеться у повідомленні. — Хлопця 2009 року народження було госпіталізовано до лікарні для медичного обстеження. 

На відео видно, що школяр побачив загрозу та намагався повернутися на тротуар. Автівка, яка їхала не досить повільно, не встигла вчасно загальмувати.

Відео дня

У Ситуаційному центрі звертаються до батьків та просять нагадувати дітям про ПДР. Адже від необачності на дорозі можна постраждати або навіть загинути.

Момент ДТП зафіксували камери відеонагляду:

Слідство встановлює обставини травмування неповнолітнього у автопригоді. 

— За кермом автомобіля перебував 42-річний вінничанин. За попередньою інформацією слідства, водій іномарки допустив наїзд на неповнолітнього вінничанина, який переходив дорогу на заборонений сигнал світлофора поза межами пішохідного переходу, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Внаслідок автопригоди  потерпілий отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до травматологічного відділення дитячої лікарні. Слідством розпочато кримінальне провадження.

 

Читайте також:

Пасажирський автобус таранив усе на своєму шляху. Деталі трощі на Літинщині

Автобус, фури та легковики: під Літином сталася масштабна аварія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (330)
  • Алла Фомина-Керханачиева

    Мальчика жаль, надеюсь отделался легким испугом, хотя сомневаюсь. Но кто подумал о стрессе водителя? Даже животное сбить у них поверь, а это человек. Представьте его состояние. Многие за руль могут не сесть никогда.
  • Lue Ashby

    страшно ездить после таких видео ! едешь, ничего не нарушаешь  - и тут бац, какой-то выпрыгивает тебе практически на капот "!  и ты еще виноват ? вы че там, объелись ???? и так сложно сейчас ездить, тут еще тормозить, чтоб не задавить ?!!!
  • Ihor Nester

    Відео неякісне, іде дьоргано, нормально оцінити подію неможливо. Очевидно тільки, що то мале дурне якогось хєра вилетіло на дорогу повну машин і там кола намотувало. Може водій і міг зреагувати краще, але винен пацан, бо нєфіг лазити по дорозі в неустановлених місцях тупо під машини.
  • Інна Навроцька

    А давайте,усі будемо бігати перед пішохідним переходом !!!!!Типу туди сюди,а раптом підфортить?!!!!
    І будемо гидоту писати на водія!!!!
    Дитину шкода,та сам вискочив на червоне...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up