Приймала клієнтів у налаштованому на секс номері. Порносправа прибиральниці готелю

Приймала клієнтів у налаштованому на секс номері. Порносправа прибиральниці готелю
  • За гроші розлучена прибиральниця продавалася чоловікам на робочому місці. І абсолютно задарма розсилала відверті фото/відео в особистих переписках.
  • Якщо ви досі не знали, що кидати будь-кому в «лічку» щось порнографічне — це кримінально карне діяння, то прочитайте про справу засудженої за таке вінничанки.

Покарали за утримання місця розпусти і поширення власної порнографії жінку, яка працювала прибиральницею в готелі на вулиці Петра Запорожця. В рішенні Вінницького міського суду, винесеному 15 липня, читаємо про цю жінку: розлучена, мати трьох дітей, працювала в готелі неофіційно, раніше судима не була. Тепер має судимість. Як так сталось?

Статтю про утримання місця розпусти прибиральниці підкріпили трьома фактами проституції. В січні цього року відкрили провадження, а випадки документували у грудні. У вироку тепер читаємо, що жінка приймала чоловіків для надання сексуальних послуг в спеціально облаштованому для цього готельному номері. Звідси й кваліфікація про утримання місця розпусти, а не про адміністративно карний секс за гроші. 

А зробила на секспослугах прибиральниця небагато. В одному випадку отримала 250 гривень, в другому 200, а в третьому клієнт взагалі розрахувався з нею продуктами харчування. Решту візитерів спецномеру в судовому рішенні просто назвали невстановленими в ході досудового слідства особами.

Відео дня

Тим не менше, підсудна визнала всіх, доведених і не доведених клієнтів. Через це суд не досліджував обставин в деталях. Якщо обвинувачення не оспорюють, розгляд проводять у спрощеному порядку — без свідків і дослідження доказів. Так було в цьому випадку.

Але з судового рішення зрозуміло, що шукала клієнтів вінницька прибиральниця в соцмережі Badoo, а звідти вела тих, хто зацікавився, в переписки Instagram, Messenger, Telegram, Viber, WhatsApp. Якраз за повідомлення в двох останніх мобільних додатках їй інкримінували розповсюдження порно.

У вироку є список з двох десятків назв файлів, фото та відео, які дослідили експерти на предмет порнографії і підтвердили — це була саме такого роду інформація. Свої статеві органи, сказано, прибиральниця знімала на мобільний та розсилала в переписках з різними чоловіками на їх прохання.

Пояснюючи свої дії перед судом, вінничанка сказала, що гроші за відправлене в переписках не отримувала. Тобто немає тут в її діях корисливого мотиву. І хіба комусь вони нашкодили? Тим не менше, жінці призначили покарання за два порнозлочини: за виготовлення і за розповсюдження файлів, які суперечать Закону України «Про захист суспільної моралі».

Близько 10-ти фактів розповсюдження порно описали у вироку. Кожен підсумували висновком мистецтвознавчої експертизи про те, що названих у конкретних випадках файлах «міститься інформація порнографічного характеру».

«Допитана у ході судового провадження обвинувачена вину в інкримінованих їй злочинах визнала повністю за викладених у обвинувальному акті обставинах, — читаємо у вироку. — Зазначила, що про вчинене щиро шкодує, більше такого вчиняти не буде та просила суд її суворо не карати».

Каяття жінки стало пом’якшувальною обставиною. І, зважаючи на невелику тяжкість її злочинів, суд виніс рішення про покарання без ізоляції від суспільства, тобто з іспитовим строком.

За утримання місця розпусти призначили 3 роки, за виготовлення порнографії — 2 і за розповсюдження 4 роки. Менш суворе покарання поглинається більш суворим, і остаточні 4 роки будуть з випробувальним терміном. Якщо протягом 2-х років жінка не попадеться на криміналі знову, за грати не потрапить. Для виправлення також вона має пройти програму служби пробації, яка контролює всіх засуджених умовно.

Крім основного покарання, суд вирішив конфіскувати кілька речових доказів: 250 гривень (ймовірно, вилучених під час затримання прибиральниці в номері для сексу) та той мобільний телефон, яким вона знімала себе для клієнтів.

Також жінці доведеться сплатити за експертизи, котрими підтверджували її злочини. А вони коштували майже 7 тисяч гривень. Чи не піде мати трьох дітей заробляти знов не в межах Закону, щоб погасити цей борг державі? Як думаєте? Коментуйте. Повний текст рішення знайдете тут. А закон про суспільну мораль читайте за цим посиланням.

 

Читайте також:

Умовне покарання для наркодиллерки підтримав прокурор. А судді не витримали

Хлопців, що хотіли вбити тренера з бодібілдингу, не випустять з СІЗО. Звідки в них зброя?

«Гвалтівника вбили не зеки, а співробітники тюрми». Ще одна анонімна версія розплати

Оксана стала калікою, а водію нічого. Жертву ДТП шантажують, щоб припинила писати скарги

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (50)
  • Олег

    Закон про захист суспільної моралі,порушує права людини.
  • Олег

    Закон про захист суспільної моралі,порушує права людини.
  • Олег

    Закон про захист суспільної моралі,порушує права людини.
  • Олег

    Закон про захист суспільної моралі,порушує права людини.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up