Посиденьки у 13-річної вінничанки закінчилися стріляниною. Є потерпілий

Посиденьки у 13-річної вінничанки закінчилися стріляниною. Є потерпілий
  • На Великдень юна вінничанка зібрала у себе вдома друзів.
  • Їх відпочинок закінчився стріляниною, пораненням та слідством.
  • Що відомо про інцидент та хто постраждав — розповіли у поліції.

Подія сталася ввечері 19 квітня у Вінниці на території приватного домоволодіння.

— Встановлено, що за відсутності батьків 13-річна дівчина покликала в гості своїх друзів. Один з неповнолітніх гостей попросив її показати мисливську зброю, яка належала її батьку. Дівчина відкрила сейф ключами, що знаходилися у доступному місці, та вийняла дві рушниці – гладкоствольну та нарізну. Діти розглядали зброю, в результаті один з хлопців з необережності здійснив постріл та травмував товариша, — розповів заступник начальника Лівобережного відділення поліції Володимир Десятник. — 16-річний потерпілий отримав вогнепальне поранення гомілки з гладкоствольної рушниці калібру 12 мм. Хлопця госпіталізували до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні.

За  фактом травмування неповнолітнього правоохоронці розпочали кримінальне провадження. 

Відео дня

Загалом з даного будинку поліцейські вилучили 4 одиниці мисливської зброї, на які були відповідні дозволи. Кримінальну відповідальність нестиме також власник зброї.

Минула доба відзначилася й жахливими аваріями. На території області, за попередніми даними, в ДТП 19 квітня травмувалося шестеро людей, ще троє — загинули.

 

Читайте також:

Стрілянина на Тяжилові: вінничанин поранив 29-річного хлопця

Кулемет, гранатомет та пістолети. У Вінниці викрили торгівців зброєю

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Виктория Савич

    Карантин?Ні,не чули.Батьків не було вдома,теж поїхали святкувати компанією Господнє Воскресіння напевно?Супер!Дуже набожна та законослухняна сім'я.
  • Oksana Vashkovska

    Які посиденьки? А карантин?
  • Gotc Natalia

    Отец хранил оружие в сейфе и под замком. Ключи тоже не на виду лежали. Но вы же понимаете, что дети всегда знают, что и где дома лежит. Даже если родители думают, что они все удачно спрятали. Поэтому я не согласна, что вина отца 200%. Да и девочке с друзьями не 5 лет, должны были тоже понимать, что делают. Особенно девочка. Подставила отца капитально. Да и друзьям не позавидуешь, ни тому кто случайно выстрелил, ни тому кого ранили. Слава Богу, что в ногу попали, а не в живот или в голову. Вобщем, детки отдохнули, а родителям (всем родителям) одни нервы и куча проблем.

    Gotc Natalia reply Gotc Natalia

    Виктория Савич безмірно радію, що ви себе стримали. Можете пишатися собою.

    Виктория Савич reply Gotc Natalia

    Gotc Natalia особисто до вас жодних претензій,як і до родини з рушницею і умовами карантину.Тон звичайний,досить дружній,хіба що вас бентежить україномовне викладення.Бачу,ви дуже заклопотана жіночка,не помітили що я з вами вже попрощалась в попередньому коментарі.Дякую за витрачений на мене час,ідіть,наздоганяйте свій втрачений.Зауважте,писала дуже чемно,хоча хотілось інакше.

    Gotc Natalia reply Gotc Natalia

    Виктория Савич да я вам вообще писать ничего не собиралась.

    Gotc Natalia reply Gotc Natalia

    Виктория Савич слушайте мадам, я что-то не поняла, какие претензии ко мне? И что ща тон вообще? Вам заняться нечем?  Карантин в этом случае дело второстепенное вообще. Никто не может знать, куда и зачем поехали родители этой девочки. У меня ощущение такое, что вы почти через две недели опомнились и решили меня чему-то учить, какие-то истории чужих семей писать? Отдохните, у меня на вас нет времени.

    Виктория Савич reply Gotc Natalia

    Gotc Natalia винні всі в однаковій мірі,добре що всі живі,але мова була не про це.Якщо ви не забули,є правила карантину,в даному випадку їх не дотриматись.В хаті була купа підлітків,дорослі були відсутні.Можете не писати що батьки могли бути на роботі по тій простій причині,що навіть якщо не брати до уваги карантин,був великодній державний вихідний.Власне все,ця суперечка не має сенсу,ми про різне.

    Gotc Natalia reply Gotc Natalia

    Виктория Савич дело не в том, на чьей я стороне. Я считаю, что нельзя снимать ответственность с подростков. Они не маленькие детки и должны были понимать, что оружие - это не игрушка. Особенно та девочка, которая сама (!) взяла ключи от сейфа, где было закрыто(!) оружие. Поэтому нельзя утверждать, что виноват только отец этой девочки.

    Виктория Савич reply Gotc Natalia

    А ви на чиєму боці зараз?Прям,,дєвочка подставіла отца",і про друзів теж гарно написали.А я от знаю випадок в близькому оточенні,коли,,слава Богу"не пройшло,а куля попала в голову.Вже років зо двадцять минуло як немає того хлопця.Сім'ї теж немає,розійшлись батьки після втрати сина,що не завадило батькові створити іншу сім'ю і продовжити любити зброю та тримати її вдома.

    Віталій Захарчук reply Gotc Natalia

    Наталя, не було б зброї в будинку - не було б поранення зі зброї.
  • Marynka Engle

    Вина родителей 200%. Все оружие в доме должно быть под замком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up