Зроби вірний вибір - стань айтішником гарантовано! (Новини компаній)

Зроби вірний вибір - стань айтішником гарантовано! (Новини компаній)

Завершуючи навчання кожний школяр постає перед питанням в який навчальний заклад вступати щоб по завершенню працювати на омріяній роботі. На жаль більшість майбутніх абітурієнтів керується чужими думками при виборі навчального закладу чим саме гають дорогоцінний час, а згодом зустрічаються з складнощами пошуку роботи і частенько працюють кардинально в іншій сфері, яка цілком не пов'язана зі спеціалізацією яку завершили.
 

Ми розуміємо, як важливо не схибити кожному абітурієнту при виборі майбутньої професії та зробити виважений вибір тому Вінницька ІТ-Академія започатковує ініціативу та організовує заняття, як офлайн так і онлайн для всіх бажаючих початківців по різним технологіям з програмування. Досвідчені айтішники, серед них і викладачі-практики та випускники Вінницької ІТ-Академії, які чудово знають цю "кухню" зсередини з радістю діляться власним, практичним досвідом.
До ініціативи долучились: Анастасія Кравець, Максим Гомон, Євген Долгій, Олександр Федоренко, Олексій Коломієць, Антон Грядченко, Ірина Канєва, Володимир Грінченко, Олег Волков, Ян Асауленко, Ігор Моргунов, Олександр Панченко, Денис Дзюбенко, Дмитро Мержиєвський, Андрій Нізіньковський, Микола Зорич, Олександра Сандул, Святослав Мельничук, Павло Шалагай, Дмитро Бубновський, Сергій Петросюк, Андрій Свіргун, Михайло Городний, Володимир Колесник, Руслан Крученюк, Дмитро Тешабаєв, Олександр Алексейчук, Василь Глухенький, Віталій Богданюк, Марина Гаврилюк, Вадим Шарай, Віктор Літвак, Олександр Марков і це не весь перелік крутих та досвідчених спеціалістів. Попереду багато спікерів, які дадуть базове розуміння сучасних, популярних і затребуваних на ІТ-ринку напрямків в онлайн та офлайн форматі.
Перше онлайн заняття “Бекенд розробка NodeJs (Koa) + Graphql + MySQL” з Юрієм Бондарем, випускником Вінницької ІТ-Академії, а тепер - старшим джуніором backend розробники компанії RIA відбулось в середу, 21 квітня о 20:00. Обов'язково слідкуйте за анонсами занять на сторінці ІТ-Академії у Фейсбук

Це чудовий шанс для кожного початківця відчути на собі, як навчатись у навчальному закладі з гарантованим працевлаштуванням!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up