Від сьогодні в Україні дорожчає горілка

Від сьогодні в Україні дорожчає горілка
Не дуже хороша новина для тих, хто полюбляє посидіти на келихом вина або за чаркою коньяку. Сьогодні, 11 липня набирає чинності постанова, згідно з якою в Україні підвищаться ціни на алкоголь.

Згідно змінам, дорожчає горілка, три- і п'ятизірковий коньяк, віскі, ігристе та звичайне вино.

Відтак мінімальна оптова ціна на горілку і лікеро-горілчані вироби за 1 літр 100% спирту зросте до майже 160 гривень, мінімальна роздрібна ціна до майже 250 гривень.

Також друга хвиля подорожчання алкоголю, згідно документу, очікується 1 вересня.

Відео дня

Ще вчора, 10 липня у вінницьких магазинах можна було купити пляшку горілки за 40 гривень. Сьогодні, за інформацією «Укрінформу» така пляшка коштує 50 гривень. З 1 вересня коштуватиме вже 55 гривень.

Пляшка вина ємкістю 0,7 літра в свою чергу подорожчає сьогодні з 20 до 25 гривень, а з 1 вересня вже до 27 гривень за пляшку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Позавчора сиджу в авто,чекаю людину.Така картина:

    Село....Магазин..

    Через дві хати від магазина Їде підвода,на ній три селянина.Один кричить:"Сті-і-і-й.Поліклініка вже працює.Двері в регістратуру вже відкриті.

    Іде в будинок,де відкриті двері,протягує гроші,звідти рука із стаканом-він випив і підвода поїхала далі мимо магазину.

    (Чернівецький район хутір Трактове)

    НЕ ВІРЮ,ЩО УЧАСТКОВИЙ МІЛІЦІОНЕР ЦЬОГО НЕ ЗНАЄ!



    Ось де податки ,наповнення бюджету,пенсії,соцвиплати.

    Акциз підняли,а з  самогоноварінням  на продажу не борються...

    Потім запитав,виявляється самогон в "точку"возять пластмасовими бочками по 60 літрів раз в три-чотири дні...Ось так  наша міліція  працює.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:42 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up