Майже 77 мільйонів гривень вінничани заборгували за газ

Майже 77 мільйонів гривень вінничани заборгували за газ
На Вінниччині заборгованість мешканців за спожитий газ продовжує зростати. Станом на 1 вересня 2015 року 72% мешканців регіону мають борги за спожитий газ, а це майже 77 мільйонів гривень.

Про це інформує спеціаліст із зв’язків із громадськістю ПАТ «Вінницягаз».

Через подорожчання газу майже у 6 разів у квітні чимала кількість споживачів не в змозі розрахуватися за газ. Лише 28% вінничан вчасно сплачують за спожитий газ, решта 72% абонентів є боржниками.

З початку 2015 року заборгованість мешканців Вінниччини за газ збільшилася у п’ять разів і вже станом на перше вересня цього року становила 76 мільйонів 999 тисяч гривень. Якщо врахувати боржників бюджетних установ та боржників із числа промисловості то загальний борг перед ПАТ «Вінницягаз» та ТОВ «Вінницягаз Збут» складає 78 мільйонів 173 тисяч гривень.

Відео дня

26% боржників уже отримали попередження про відключення від газопостачання у разі несплати заборгованості за спожитий газ отримали. Станом на перше вересня цього року через борги 11 208 боржників, а це 3,5%, відключили від мережі.

Нагадаємо, малозабезпечені сім’ї, об не залишитись без газу, можуть оформити субсидій. Не варто забувати і про нову можливість отримати компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг строком до шести місяців для споживачів, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Читайте також: Вінничани автоматом отримають субсидію на зимовий період

Трохи збільшили зарплати і пенсії. Що буде з перерахунком субсидій?

Майже 175 тисяч вінничан залишаться без скрапленого газу

Газовые шейхи: у кого в Украине больше лицензий на добычу газа

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юнона Авлова.

    Меркель реструктуризує!
  • Кирил

    ППЦ... Вы сходите заплатить за коммуналку. И увидите, что люди платят. Но куда идут бабки хер его знает.

    Дарья reply Кирил

    Платять, але мабуть не всі, тому такі борги. З такою зарплатою при таких цінах на комунальні дуже важко прожити. Тому й не дивно, що така заборгованість.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up