Фарба опалення: електрична інфрачервона система опалення (Новини компаній)

Фарба опалення: електрична інфрачервона система опалення (Новини компаній)

Впродовж чотирьох років ТМ ФАРБА ОПАЛЕННЯ є офіційним представником продукції Heizsysteme GmbH (Німеччина) на території України. Науковці та засновники цієї технології бачили тисячі будинків, випробували сотні сумішей для систем опалення та провели нескінченні часи в лабораторії для вас.

Висока ефективність, екологічність, універсальність і простота установки системи опалення з кожним роком знаходить все більше прихильників як серед приватних осіб, так і серед представників бізнесу. Квартири, приватні будинки, магазини, ресторани й готелі, офіси, спа центри й медичні центри – це лише невеликий перелік об’єктів, в яких вже успішно реалізовані наші проєкти.

Співробітники компанії проходять обов’язкове навчання і сертифікацію в Україні та Німеччині. Це дозволяє нам забезпечити найвищі стандарти якості на всіх етапах робіт – від проєктування до установки – підібрати та розрахувати найбільш ефективне рішення для кожного конкретного випадку.

Наші технології

Для обігріву приміщення в 100 кв.м., необхідно 35 погонних метрів системи шириною 60 см. і товщиною 0,2-0,4 мм. Загальна її потужність становитиме 6-7 кВт з робочим часом 3-8 годин на добу. Такої потужності вистачить для забезпечення в приміщенні комфортної температури на рівні 18-22 градусів тепла, а загальні витрати електроенергії в місяць на приміщення становитимуть від 800 до 1400 кВт. Враховуючи енергоефективність приміщення.

Після встановлення системи опалення стіна/стеля шпаклюється, після чого її можна фарбувати, клеїти шпалери, а на підлогу стелити паркет/ламінат, укладати плитку. Температура регулюється терморегулятором в кожному приміщенні окремо.

ФАРБА ОПАЛЕННЯ: електрична інфрачервона система опалення

Час встановлення системи в приміщенні площею 100-500 кв.м. складає 2-7 робочих дні та не потребує реконструкції приміщення та отримання дозвільних документів, оскільки система працює від безпечного струму напругою 24 V.

Рекомендовано встановлювати систему на зовнішню стіну прогріваючи та висушуючи її зменшуємо теплопровідність стіни.
Опалювальна система має всі необхідні випробування та сертифікацію щодо відповідності європейським нормам та стандартам, а також одержала сертифікат відповідності в Україні.

Наші переваги

ФАРБА ОПАЛЕННЯ – невидиме інфрачервоне опалення в стінах або в стелі. Вже чотири роки спеціалізуємося на впровадженні інноваційної системи опалення. Низькотемпературна інфрачервона технологія має безліч переваг перед будь-якою іншою системою опалення:

  • Утеплення фасаду будинку не потрібно.
  • Не потрібно примусова вентиляція.
  • Не потрібні складські приміщення для палива.
  • Водопровідні труби в стінах не потрібні.
  • Котельня не потрібна.
  • У будинку не потрібно зберігання горючих матеріалів.

Тепло, яке ми випромінюємо через нашу шкіру, відповідає тій же смузі випромінювання, в якій працює наша нагрівальна фарба. Це випромінювання абсолютно нешкідливо для організму, тому що випромінюється при температурах найбільше наближених до температури тіла людини. Більш низькі температури близько 42 градусів і велика площа поверхні нагріву дають рівномірний розподіл тепла в приміщенні та створюють дуже приємний клімат.
Завдяки інтелектуальному управлінню (технологія розумного будинку) можна заощадити додаткові витрати.

ФАРБА ОПАЛЕННЯ: електрична інфрачервона система опалення

Завдяки багаторічному досвіду ми пропонуємо комплексні рішення, які також включають аналіз енергоефективності ваших приміщень і відповідну термічну розв’язку зовнішніх стін і стель, щоб тепло не втрачалося в цегельній кладці.

Серед інших переваг також можна виділити:

  • швидку збірку
  • відсутність шуму
  • відсутність бруду
  • не потребую капітальних ремонтних робіт для монтажу
  • чисте рішення для багатьох проблем, включаючи доступну внутрішню ізоляцію
  • низькі витрати на покупку
  • низькі витрати на отримання теплової енергії
  • можливість підключення кожного приміщення окремо через розумний будинок
  • простий і точний облік витрат на опалення

Може використовуватися як: основна система опалення або як додатковий обігрів стіни (сушка); запобігає появі вологи й цвілі в старих, нових будівлях; не видима в переобладнанні(без труб, без батарей, без котла); настінна, стельова або на підлогу.

ФАРБА ОПАЛЕННЯ: електрична інфрачервона система опалення

Переваги енергозбереження технології низької напруги (24 V):

  • велика площа поверхні віддачі тепла
  • рівномірний розподіл тепла на стінах і стелі
  • немає ризику ураження електричним струмом,
  • відсутній нагрів повітря в приміщенні, який втрачається під час вентиляції,
  • може працювати від енергії вітру та сонця
  • цвяхи й отвори в стіні не створюють проблеми
  • можуть бути різні температури поверхні
  • більш низьке енергоспоживання
  • низький температурний гістерезис
  • відсутність перегріву приміщення
  • можлива різна ширина смуги нагріву(30-60 см)
  • дуже висока гнучкість системи, можлива установка на нерівних, структурованих поверхнях
  • нагрівальні доріжки можуть мати довжину до 12 метрів високої реактивності (швидкого нагріву), що означає швидке нагрівання приміщення

Наші проєкти

Найголовніше – порівняння. Звичайно, найкращий спосіб – відвідати один з об’єктів і відчути тепло.

Ви отримаєте детальну пропозицію від нас після відправлення плану приміщення вашого будинку. Наш досвід полягає саме в цьому розрахунку. Варто поговорити з нашими експертами, адже економія величезна, якщо ви отримаєте поради. Ви також можете поговорити з нашими клієнтами та запитати про їх досвід.

ФАРБА ОПАЛЕННЯ: електрична інфрачервона система опалення

З нами ви маєте справу з командою експертів, які розробляють передові технології та виводять їх на ринок. Звичайно, у світі є інші інженери з опалення, але вони поступово стають нашими реселерами та партнерами.

Насправді після багаторічних випробувань, термодинаміка ІЧ-нагріву низької температури та низькою напругою остаточно зрозуміла та прийнята. Панелі, мармурові, конвекційні та інші обігрівачі, звичайно, недостатньо ефективні для економного та здорового, екологічно чистого майбутнього.

Ви можете розраховувати на нашу команду професіоналів, щоб встановити найважливішу систему у вашому будинку чи квартирі: ваше опалення.

Наші контакти

ТМ ФАРБА ОПАЛЕННЯ
м.Вінниця, вул.Коцюбинського, 43
Телефон: (050) 604-46-08
https://infravn.com/
https://fb.com/ecostep24
e-mail: [email protected]

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up