Фотоконкурс "Кращий рибак Вінниці"

Фотоконкурс "Кращий рибак Вінниці"
У рибалок Вінниці з'явилась чудова можливість похвалитись своїм уловом і при цьому ще й отримати приз. 20minut.ua разом з компанією "Флагман" оголошує конкурс на найкраще фото з риболовлі. Переможців будемо визначати щодня!

Для участі у конкурсі потрібно просто надіслати фото з риболовлі. Усі фото, отримані за добу, будуть розміщатись наступного дня на сайті. Переможців щодня будемо визначати по кількості "лайків" на сайті. Два переможці дня можуть отримати призи в магазині компанії "Флагман". Усі переможці дня можуть взяти участь в розіграші головного призу. Триватиме конкурс з 10 по 23 жовтня. 26 жовтня - дізнаємось ім'я головного переможця. 

Як стати учасником конкурсу?
Надішліть на ел адресу [email protected] фото у форматі jpg, jpeg з риболовлі (на ній обов'язково має бути людина, яка приймає участь у конкурсі.) У листі обов'язково вкажіть своє імя, прізвище, контактиний телефон, напишіть де ви рибалили і що зловили.

Коли фото з'явиться на сайті?
Усі фотографії, надіслані учасниками за добу, будуть розміщатися зранку наступного дня окремими публікаціями.

Як голосувати?
Щоб проголосувати за фотографію, яка вам сподобалась, необхідно під публікацією, в якій вона розміщена, клікнути на зображення однієї з соцмереж.

Як визначатиметься переможець?
Щодня о 10.00 редакція 20minut.ua фіксуватиме кількість "лайків", і повідомлятиме імена двох переможців на сайті. Переможці дня можуть забрати свій приз у магазині компанії "Флагман", пред'явивши документ. Усі переможці дня можуть взяти участь в розіграші головного призу. Для цього потрібно принести в магазин "Флагман" роздруковане фото і дати дозвіл на розміщення його в магазині.

Про призи
Переможці дня отримають корисні призи для риболовлі. Головний приз - DAIWA Катушка PROCASTER 2500 A

 

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 10 ЖОВТНЯ. Переможці -  Микола Саулко та Антон Любомирський

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 11 ЖОВТНЯ. Переможці - Руслан Петрунько та Юрій Аніщенко

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 12 ЖОВТНЯ. Переможці - Олесь Яблочнюк та Денис Добровольський

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ  13 ЖОВТНЯ. Переможці - Олег Оцалюк і Олександр Андрущак

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 14 ЖОВТНЯ. Переможці - Микита Чмиря та Вадим Добровольський

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 15 ЖОВТНЯ. Переможці - Сергій Зарічний та Костянтин Макарчук

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 16 ЖОВТНЯ. Переможці - Андрій Чмиря та Олександр  Богданюк

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 17 ЖОВТНЯ. Переможці - Інна та Вікторія Гурські і Юрій Харчук

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 18 ЖОВТНЯ. Переможці - Дмитро Назаренко та Ігор Перевознюк

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 20 ЖОВТНЯ. Переможці - Рома Король та Анатолій Мельничук

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 21 ЖОВТНЯ. Переможці - Сергій Терепа та Євгеній Гук

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ 22 ЖОВТНЯ. Переможці -Віталій Богданюк та Ігор Черняк 

 


 


 

Коментарі (6)
  • Читач27

    У нас новое поступление в магазине https://ribaki.com.ua

  • Oleg Ocaluk

    Так хто став головним переможцем???????????????
  • Шиманский Виталий

    чому не оновлюэте дані конкурсу
  • Лена Дитячі речі

    накрутка голосов

    с просьбой проголосовать

    http://sovet.kidstaff.com.ua/question-656956

    конечно  дисквалифицировать нужно!

    Anonymous reply Лена Дитячі речі

    можешь убиться об свой коммент..  все равно выиграли))) ура .. и такая гадость как ты не помешала...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступник мера Гнівані знову попався на розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up