За 350 мільйонів відремонтують ділянку дороги Гайсин - Умань. Що там мають зробити?

За 350 мільйонів відремонтують ділянку дороги Гайсин - Умань. Що там мають зробити?

Не дорога, а пекло. Так називають водії трасу «Гайсин - Умань». Дорожники взялися за ремонт найбільш  пошкодженої дільниці.

На Вінниччині розпочато капітальний ремонт на автомобільній дорозі М-12 за містом Гайсин. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг Вінниччини.

— На найбільш пошкоджених ділянках автомобільної дороги Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка, за містом Гайсин, розпочаті роботи з капітального ремонту, —  зазначають у відомстві.

Всього капітально відремонтують 8,7 км дороги. На дані роботи з держбюджету  заплановано виділити понад 350 мільйонів гривень.

Відео дня

Що там обіцяють зробити

За словами дорожників, на даному об’єкті відновлять основу дорожнього покриття методом регенерації.

Крім того запланували наступні види робіт:

  • влаштувати нижній шар крупнозернистого пористого асфальтобетону,
  • розширити проїзну частину до 12,5 м,
  •  укріпити узбіччя,
  • встановити нові дорожні знаки,
  • нанести пластикову розмітку.

Дивіться відео, яке виклали водії у березні з траси «Гайсин - Умань»:

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг Вінниччини, цьогоріч на автошляху М-12 капітально відремонтовано 19 км дороги, ще на понад 20 км завершуються роботи.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Aleksander Kovbasyuk

    Весовые нада на трассах поставить....
  • Ліна Польова

    Ви ще не іхали з Вінниці на Нову Ушицю....
  • Natasha Makarova

    Быть не может! Неужели?! Кто-то из областной администрации там проехал и офигел? А когда люди раньше жаловались, то норм было ))... Прямо не верится в эту новость. Но ещё надо дожить до результата правда и посмотреть на итог спустя 2-3 года.  Если после этого проедем по этому участку по нормальной дороге - честное слово с мужем бутылку шампанского откроем по такому поводу! И даже может остаток ящика найдет тех, кто таки открыл на это безобразие глаза

    Лишь бы как reply Natasha Makarova

    А ОДА туда яким боком?
  • Ігор Федін

    Ви ще не бачили доріг до Гавришівки

    Лишь бы как reply Ігор Федін

    Нормальная дорога со стороны Турбова.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up