Вінничани знову перекривали центр міста. Що вимагали на цей раз?

Вінничани знову перекривали центр міста. Що вимагали на цей раз?
Фото з соцмереж

Сьогодні, 2 листопада 2018 року, люди знову перекрили центр Вінниці. Водіям краще об’їжджати іншою дорогою.

За інформацією «Ситуаційного центру», близько 15:20 години вулиця Театральна перекрита для проїзду трансортних засобів. Проходить мітинг городян на перехресті Соборна-Театральна та на перехресті  Театральна-Верещагіна.

У соцмережах повідомляють, мешканці новобудов із Зарванців вимагають, щоб їхні будинки ввели в експлуатацію, бо змушені сидіти без тепла.

У 16:21 годині у "Телеграм" повідомили, що вулицю Театральну відкрили.

Відео дня

Нагадаємо, увечері, 30 жовтня, жителі мікрорайону «ГПЗ» перекрили проїзд на вулиці Зулінського. Жителі втомилися від постійного відключення світла в будинку та вимагали, щоб до них приїхали чиновники.

Також і 26 жовтня мітингувальники перекрили центр Вінниці через Європейський квартал. Люди казили, що забудовник вимикає їм світло та змушує самостійно ставити лічильники на будинки. Також забудовник не завершив облаштування комунікацій та змушує мешканців підписувати договір про здачу об'єкта. Додають, що мета перекриття - аби міська влада вплинула на забудовника.

Читайте також:

Як ви ставитесь до перекриття доріг мітингуючими? Вінничани про акції протесту
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олексій

    На замітку тим, хто біля Епіцентру наважиться "квартиру" купити: там не те що тепло, там тротуари та дорогу забудовник зажав зробити. Оскільки на різнокольорові хрущовки є попит, така халтура повториться з новими секціями.

    Женя Иванов reply Олексій

    там ногами строили

    Анна reply Олексій

    Видно давно Ви там не були!
  • Юрий Бондарук

    Перекрийте вхід в магазин "РОШЕН", більше толку буде і люди вас не будуть матюкати, долбо.би!

    Олексій reply Юрий Бондарук

    До гаранта зразу новина дійде, це, доречі, дуже ефективно буде.
  • Брумс

    Меня эти придурки остановить не сумели. И не пытались даже. Слишком много внимания ко всякой мерзнущей при +16 биомассе
  • Игорь

    Импотенция власти...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up