У Вінниці на пішохідному переході Citroen збив молодого хлопця

У Вінниці на пішохідному переході Citroen збив молодого хлопця

По вулиці Замостянській легковик збив 19-річного вінничанина. Хлопець переходив дорогу по «зебрі».

Сталося дане ДТП вчора, 8 жовтня.

— Під колеса автомобіля CITROEN BERLING потрапив 19-річний місцевий житель, який перетинав дорогу по пішохідному переходу в напрямку руху автомобіля. За кермом автомобіля перебував 54-річний вінничанин, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Citroen в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Обставини автопригоди нині з'ясовує слідство.

Відео дня

Нагадаємо, на Немирівському шосе не розминулися «Жигуль» та «Волга».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ольга Билозор

    Звертаюся до водіїв, перед тим як звинувачувати пішоходів і мамочок!!!

    Самі інколи пройдіться по пішоході, переконаєтеся як це переходити пішохідний перехід а з переду тебе на великій швидкості обганяє машина.... і йому побарабану що йде толпа народу, такі от водії у нас ..... (бо їдуть з роботи додому змучені) та ну ,а про пішоходів їм що взагалі не потрібно думати!!!!
  • Anton Z.

    Мене на пішохідному переході інколи навіть не пропускають, тупо обїжджають і швидкість не скидають... Не дивно що збили

    Юра reply Anton Z.

    ПДД:

    Пешеход имеет право:

       а)   на преимущество при переходе проезжей части по обозначенными нерегулируемым пешеходным переходам, а также регулируемым переходам при наличии на то соответствующего сигнала регулировщика или светофора;



    Пешеходам запрещается:

    внезапно выходить, выбегать на проезжую часть, в том числе на пешеходный переход;



    Но так как уже нет ГАИ, а полиция абсолютно безразлична к поведению водителей на дорогах то с каждым годом нарушений будет все больше и больше. И пострадавших в том числе. Раньше непропуск пешехода было серьезным правонарушением и сразу штрафовалось, поэтому ездили акуратнее.



    п.с. это дтп было в субботу 7 октября, ошибка автора

    Anton Z. reply Юра

    Ну я никогда и не выбегаю на переход(особенно если машина меньше чем 50-100м). Но в тоже время и не жду пока все проедут. Размеренно иду так чтобы меня видели. В таком случае они ОБЯЗАНЫ остановится или хотя бы притормозить.

    Юра reply Anton Z.

    Я охотно верю что вы добропорядочный пешеход. Которых к сожалению на дорогах все меньше и меньше. Пешеходы пользуюсь полной правовой безнаказанностью творят на дорогах что хотят и как хотят (многие велосипедисты и мопедисты в том числе), и своими идиотскими поступками крайне раздражают водителей, что приводит вождение в некоторых районах в довольно утомительное занятие, вследствии чего они допускают ошибки и зарождают ненависть к остальным пешеходам вообще.

    Особенно хочется выделить тех идиотов кто по зебре внезапно начинает перебегать.



    п.с. это конечно не относится к случаю из статьи, тут вероятно обыденное: плохая освещенность + темная  одежда + какие-то личные факторы водителя.
  • Oleksandr Zabolotnyy

    Перед тим як переходити дорогу, навіть по пішоходному, і навіть на зелене світло, треба переконатися  чи ,можливо, хтось з водіїв не "завтикав", водії втомлені після роботи,мокра дорога в дощ, засліплення зустрічним транспортом і т д. Невже ТАК ТЯЖКО ПОСТОЯТИ 10-20сек???????? А то лізуть як те бидло в навушниках, мами з -колясками голову зовсім не повертають...Яка різниця що ви шановні переходите за правилами????? Є ж Їхня величність Випадок....І часто багато кому "хочеться"  залишитися інвалідом. Говорю як водій і як пішоход. Береженого Бог береже.

    Валерий Онищук reply Oleksandr Zabolotnyy

    от прям з "язика зняв"!!! ))) дуууже часто наблюдаю такі картини, особливо дійсно в дощ чи от скоро почнеться ожеледиця по ранку... просто не думаючи головою, стають на ту зебру... а скільки оце перебігають дорогу в потоці машин, то взагалі мовчу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up