Ще одна моторошна ДТП у Вiнницi: на 600-річчя розбилась БМВ, є жертви (ФОТО)

Ще одна моторошна ДТП у Вiнницi: на 600-річчя розбилась БМВ, є жертви (ФОТО)

Сьогодні, 4 червня, о пів на п'яту годину ранку у Вінниці по вулиці 600-річчя сталася смертельна аварія. Сіра БМВ врізалась в дерево. 

- В аварії загинув 32-річний вінничанин, - розказала журналістці “20 хвилин” прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За попередніми висновками, 32—річний водій не справився з керуванням.

В ході огляду автівки поліцейські знайшли полімерний пакетик із залишками порошкоподібної речовини білого кольору та паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану. 

Відео дня

 

 

Проводяться першочергові слідчі дії. Поліцейськими знято відео з камер спостереження, опитуються можливі свідки та очевидці аварії. Встановлюються обставини та причини ДТП.

В соцмережах Олег Волоський написав, що вчора, 3 червня, ввечері бачив, як на цій машині носились по Соборній та Пирогова.

Також Святослав Притолюк повідомляє, що іномарка на польських номерах.

Наразі на місці працюють працівники поліції та рятувальники.

 

На прохання матері загиблого водія ми закриваємо доступ до коментарів під статтею.

Нагадаємо, що минулої неділі на вулиці Брацлавській теж розбилось БМВ. Четверо людей загинули.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up