Сабарівчани перекривали дорогу на Електромережі поки не сталася ДТП

Сабарівчани перекривали дорогу на Електромережі поки не сталася ДТП
  • Сьогодні, другого вересня, сабарівчани, які виступають проти будівництва кладовища, блокували рух транспорту на Електромережі;
  • Перекривали дорогу недовго — протестувальницю збила машина просто на «зебрі»
  • Жінку забрали до лікарні

Сьогодні конфлікт навколо Сабарівського кладовища набрав нових обертів: землю, відведену під цвинтар вдалося освятити і встановити хрест. У відповідь на це, близко 13:00, протестувальники вирушили на Електромережу перекривати рух транспорту.

Схема стандартна: люди ходять по «зебрі» безперервним потоком, цілком законно блокуючи рух транспорту. От тільки сьогодні перекривати рух вдалося недовго: одну з протестувальниць збила машина просто на переході.

На місце викликали «швидку» та поліцію. Лікарі не коментували стан потерпілої, сказали тільки, що везуть її до другої міської лікарні.

Відео дня

Обережно, у відео присутня нецензурна лексика!

Читайте також: Місце під Сабарівське кладовище освятив священник. Встановили хрест

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Евген М

    Скажіть но розумники що тут зібралися. А хто з вас хотів би жити біля кладовища??? Навколо Вінниці є повно безхозної землі, та кинутих сіл де можна було б створити цвинтар.

    Olvol reply Евген М

    Прямо таки закинуті села за 40 км від Вінниці починаються. Це майже година їзди. А якщо брати 15 км від черти міста, то максимум може бути хата, в якій тимчасово не живуть. А так вся земля розподілена і використовується.

    Евген М reply Евген М

    Пардон...прапор не російський а голандський, зараз у відряджені
  • Юрий Бондарук

    Зачем же НИ В ЧЕМ НЕ ПОВИННЫМ ЛЮДЯМ создавать неудобства? Перекрывайте, с утра, вход в горисполком, чтобы ненавистные Вам (и нам) чиновники не смогли попасть на работу! А то моду взяли лазить по переходу туда-сюда, трактор-каток решил бы эту проблему радикально!!!
  • Anonymous

    Царевна едет на свои острова недалеко  от Греции, и показывает список что с собой возьмет....

    Anonymous reply Anonymous

    А своих подруг не берет с собой?
  • Сергій Кулик

    На жаль, до таких мітингувальників доходять лише їхні методи. Йди блокуй представників влади, при чому тут інші громадяни? Задавлять декілька мітингувальників на переході і 100% вони почнуть використовувати пішохідний перехід за його прямим призначенням, а не для своїх акцій. Сам нещодавно хотів проїхати крізь натовп мітингувальників на Соборній, але пропустили добровільно. Скоти, а не люди - всі хочуть жити в Європі, а самі поводяться як дикуни.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up