Ремонт дороги біля «Метро»: Вінничанин Курбанбай просить встановити дві смуги

Ремонт дороги біля «Метро»: Вінничанин Курбанбай просить встановити дві смуги
  • В Вінниці біля супермаркету «Метро» на перехресті після ремонту абсолютно по-новому організовували рух транспорту із сторони Хмельницького шосе на відремонтовану об'їзну Вінниці.
  • Вінничани скаржаться на затори та пропонують варіант вирішення проблеми.

З 12 жовтня 2017 року, на перехресті біля гіпермаркету «Метро» у Вінниці після ремонту абсолютно по-новому організовано рух транспорту із сторони Хмельницького на відремонтовану об'їзну дорогу. Про це повідомляють на сайті Служби автомобільних доріг у Вінницькій області.

Зокрема дозволено поворот наліво безпосередньо на об'їзну на спеціальну зелену "стрілку", яка синхронізована із рештою сигналів світлофорного комплексу. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

Але через нововедення водії вже почали скаржитися на затори на цій ділянці дороги.

Так, на сайті вінницької мерії оприлюднили електронну петицію «Дві смуги на виїзд з міста на перехресті Хмельницького шосе, Об'їзного шосе та заїзду на "Метро" та заправку  ОККО».

Вінничанин Курбанбай Ходжаніязов пише, що після ремонту дороги на виїзді з міста по Хмельницькому шосе є тільки одна смуга.

«Автомобілі вишуковуються від цього перехрестя до Західного автовокзалу. Проїхати перехрестя вдається тільки за 2-3 включення зеленого світла світлофору. А це втрачений час та зайві викиди шкідливих речовин від двигунів автомобілів в атмосферу міста, тобто додаткове забруднення навколишнього середовища», - зазначає автор звернення.

Вінничанин просить зробити дві смуги на виїзд з міста на цьому перехресті, адже там достатньо місця для двох смуг.

Станом на сьогодні, 17 жовтня 2017 року, петицію підписали четверо людей.

Пропозицію можна підтримати ТУТ.

 


 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Daily

    почему наш народ ищет проблему там где их не существует , затор образовывается  когда автомобили начинают поворот на "Метро" и сразу на встречу   начинают движение  автомобили налево на объездную и кто ехал на "Метро" автоматически или инстинктивно  останавливаются на секундну вот и вся проблема.
  • Anonymous

    интересно то как. перейдите по ссылке к подписи петиции. из 15 подписавших - трое Курбанбаевы)
  • Anonymous

    А никого не смущает что на предыдущих двух светофорах тоже в час пик за два-три зеленых проезжаешь перекресток.

    А в пятницу-суботу Коцюбинского и Привокзальную проезжаешь за 30-45 минут.

    А тут сделали хорошее дело - и опять кому-то все плохо и неправильно.

    Правильно гласит закон Мэрфи "Если сделать так что понятно и понравиться всем - все равно найдется тот кому непонятно и не нравиться"
  • Александр Сулима

    Так у Вінниці кругом одні пробки!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up