На виїзді з Вінниці зіткнулось два «Опеля». Водій одного з них потрапив в лікарню

На виїзді з Вінниці зіткнулось два «Опеля». Водій одного з них потрапив в лікарню
Біля Західного Автовокзалу, навпроти надпису «Вінниця» сьогодні, 24 вересня, близько третьої години дня зіткнулись два «Опеля». Учасники ДТП заявляють, що причина у всьому – непрацюючі світлофори.

Зі слів пасажирів сірого «Опеля», вони рухались з боку Барського шосе, білий «Опель» їхав по Хмельницькому шосе в сторону Вінниці і врізався в сірий на  повороті.

Причиною зіткнення вони  називають непрацюючі світлофори.

Previous Next

Відео дня

- Не працювали чотири світлофори з усіх боків. Запрацювали лише через 20 хвилин після інциденту, - кажуть учасники ДТП, чоловік і жінка. Коли журналіст приїхав на місце аварії, світлофори працювали.

В сірого «Опеля» пошкоджена фара та бампер з лівого боку. Білий постраждав більше, в нього зім’ятий капот. Зі слів пасажирів сірого опеля, водій серйозно постраждав, їхав один. Машина була навантажена пшеницею.

Через аварію рух на цій ділянці дороги уповільнився. З боку Хмельницького шосе утворився невеликий затор. Інспектори ДАІ регулюють рух. 



Читайте також:
В аварії двох „Опелів” на в’їзді у Вінницю назвали винуватим молдованина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Євген

    Фото зробили не з того боку, там Кадет розбитий в мотлох, стойка і ланжерон не підлягають ремонту, під капотом теж мало чого залишилось цілого, навіть акумуляторна батарея розбилася!!!

    Водій постраждав сильно, від удару сидіння по вигинало навіть
  • olnet

    І в чому проблема що сфітлофор не працював? А пропустити автомобіль, що рухається по головній дорозі у автошколі не вчили? Чи думаєте купили права і тепер все можна і все минеться? Сьогодні також став свідком інциденту, як блондинка за кермом, наскілька памятаю автомобіля КІА біля Петроцентру мало не вїхала в трамвай. При цому незрозуміло як, але автомобіль її розташовувався поперек дороги. Намагалась розвернутись, але як тільки натиснула на педаль мало не стукнула трамвай. Не з першого разу, але розвернутись їй все таки вдалось.  От так, права купили то, а їздити не купили.
  • Олександр син постраждалого

    навіщо писати цю брехню,мій батько зараз в лікарні лежить,а пословам журналістки білий opel винен,а насправді винен opel astra сірого кольору,томущо працівники ДАІ визнали що винен Opel Astra сірого кольору.Білий  opel рухався по головній дорозі,а opel astra сірого кольору виїжав з повороту і повинен був пропустити білий opel kadett.



    p.s, а журналісткі потрібно знати правила дорожнього руху, а тоді писати статі про ДТП...
  • Місцевий

    Треба вчити і добре знати правила пріоритету проїзду. Раніше світлофорів не було, а на Київській -Чекістів стояв регулювальник, і там ніколи не було заторів. Зараз наші доблесні ДАІшники- однозначно не вміють розвести перехрестя, не кажучи вже про водіїв, які без світлофора - не вміють їздити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо 09:27 Вінниця прощається з воїном-добровольцем Дмитром Батюком 08:36 Сьогодні вітаємо Максима. Історія, заборони та прикмети 14 травня 08:30 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled 18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:10 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up