На Вінниччині автівка швидкої допомоги злетіла в кювет. Допомагали рятувальники

На Вінниччині автівка швидкої допомоги злетіла в кювет. Допомагали рятувальники

Вчора, 1 грудня 2016 року, бійці служби порятунку «101» двічі виїжджали на допомогу.

О 17:11  від чергового швидкої допомоги Тульчинської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що на вулиці Олега Кошового в Тульчині водій карети швидкої допомоги з’їхав на узбіччя та самостійно не зміг виїхати на дорогу.

У прес-службі ДСНС повідомляють, що рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягли карету швидкої медичної допомоги з кювету.

Також, в цей день на автошляху Крижопіль-Жабокрич поблизу села Тернівка Крижопільського району через погану погоду перекинувся бус «Volkwagen Transporter» під керуванням 63-річного водія.

Відео дня

Рятувальники прибули на місце події та поставили автомобіль на колеса.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up